Από αστρολόγος μοναχός ο Νίκος Χορταρέας

Από αστρολόγος μοναχός ο Νίκος Χορταρέας Facebook Twitter
2

Έναν άλλο δρόμο, από αυτόν που είχε συνηθίσει να ακολουθεί μέχρι τώρα, επέλεξε ο γνωστός πρώην αστρολόγος Νίκος Χορταρέας, ο οποίος έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα με τις αστρολογικές ασχολίες του.

Ο Νίκος Χορταρέας ήταν γνωστός από τις τηλεοπτικές εκπομπές αστρολογίας αλλά, σύμφωνα με το star.gr, πριν λίγο καιρό εντάχθηκε στην Μητρόπολη Λαγκαδά ως δόκιμος μοναχός και φέρει πλέον το όνομα πατήρ Κυπριανός. Αυτό σημαίνει ότι θα δοκιμαστεί ως μοναχός για το διάστημα που προβλέπεται από την Εκκλησία και αν κριθεί ικανός θα ακολουθήσει η μοναχική κουρά.

Όπως μεταδίδει το κανάλι, ρεπόρτερ του σταθμού επικοινώνησαν με την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά που μετέφερε την επιθυμία του Νίκου Χορταρέα για σεβασμό της νέας του ζωής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης σχολίασε, ερωτηθείς σχετικά: «Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων (...) Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου. Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους. Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια. Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε; Πού βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός;»

Το 2014, ο Νίκος Χορταρέας είχε απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα, όταν είχε κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή-μαμούθ που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, άγγιζε τα 700.000 ευρώ. Τότε είχε δηλώσει μπροστά στον τηλεοπτικό φακό: «Είναι γεγονός! Ανοίξανε τους λογαριασμούς, βρήκανε καταθέσεις από το 2006 μέχρι τώρα (...) Οι καταθέσεις είναι τιμολογημένες, είναι από το '90 που δούλευα στα κανάλια και μου ζήτησαν να τους πάω τα παραστατικά. Βρήκανε κάποιες καταθέσεις, οι οποίες είναι δικαιολογημένες. Το ποσό δεν είναι 710.000, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιον άλλον».

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Νομιζω δε χρειαζεται να ειναι μαντης ή αστρολογος καποιος για να ειναι καχυποτπος με την ξαφνικη μεταστροφη. Ειδικα οταν μιλαμε για φοροδιαφυγη 700.000€