Τι κρύβεται πίσω από τη νέα instagram τρέλα, #WhiteTshirtChallenge ;

Τι κρύβεται πίσω από τη νέα instagram τρέλα, #WhiteTshirtChallenge ; Facebook Twitter
0

Όλο και περισσότεροι διάσημοι και... άσημοι φορούν το λευκό τους μπλουζάκι και ποστάρουν στο instagram τη φωτογραφία τους με hashtag #WhiteTshirtChallenge. Η νέα τάση μετράει όλο και περισσότερες συμμετοχές με κάθε λεπτό που μετράει και κρύβει πίσω της μια κοινωνική πρωτοβουλία που θα σε συγκινήσει.


Τα τελευταία χρόνια η εκτεταμένη οικονομική κρίση στην Ελλάδα δυσκόλεψε τη ζωή χιλιάδων οικογενειών οι οποίες δεν έχουν πια τη δυνατότητα να καλύψουν βασικές ανάγκες χάνοντας την πρόσβαση ακόμα και σε καθαρό ρουχισμό. Γι'αυτό, από τον 2016, το SKIP σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, δημιούργησε το πρώτο Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP το οποίο προσφέρει δωρεάν πλύσεις αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Με δικά του έξοδα λειτουργεί ένα κτίριο με 5 επαγγελματικά πλυντήρια και 5 επαγγελματικά στεγνωτήρια στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων, όπου και παρέχει απορρυπαντικά Skip και μαλακτικά Cajoline πραγματοποιώντας κατά μέσο όρο 400 πλύσεις μηνιαίως!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Sinatsaki (@mairiboo) στις

Το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip, πέρα από τη σταθερή αυτή δομή, βρέθηκε δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχασαν την κανονικότητα τους προσπαθώντας να τους στηρίξει στα δύσκολα. Από την επόμενη μέρα της πλημμύρας στη Μάνδρα και της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι έστησε μια κινητή μονάδα συγκέντρωσης των ρούχων, τα οποία επέστρεφε καθαρά και στεγνά μετά από 2 ημέρες. Οι περιοχές αυτές έμειναν χωρίς νερό και ρεύμα αρκετές ημέρες, αλλά οι άνθρωποι είχαν ανάγκη να συνεχίσουν να φοράνε καθαρά ρούχα τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους.


2 χρόνια δράσης = 800 τόνοι καθαρά ρούχα

Στο τεράστιο αυτό εγχείρημα μπορούμε πλέον να συμβάλλουμε όλοι αφού από τις 19 Μαΐου, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip πραγματοποιεί μια πρωτότυπη κίνηση αλληλεγγύης. Πώς; Ανεβάζοντας μία φωτογραφία μας στο Instagram με ένα λευκό T-shirt, βάζοντας τα hashtag #WhiteTshirtChallenge #SkipKoinonikoPlintirio και προκαλώντας τους φίλους μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) στις

Για κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip προσφέρει πλύσεις αγάπης, παρέχοντας δωρεάν τα απορρυπαντικά μιας ολόκληρης χρονιάς στις οικογένειες που στηρίζει το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»! Μπορείς να φανταστείς καλύτερο λόγο για την επόμενή σου selfie; Αγαπημένοι celebrities έχουν ήδη συμβάλλει με τη φωτογραφία τους και τώρα ήρθε και η δική σου σειρά!

Δες όλες τις φωτογραφίες που έχουν ήδη συγκεντρωθεί στο #WhiteTshirtChallenge και μάθε ακόμα περισσότερα για το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip εδώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Chain Challenge αγάπης!!!❤️❤️❤️ Το αγαπημένο σου λευκό t-shirt μπορεί να προσφέρει καθαρά ρούχα σε κάποιον που έχει ανάγκη. •Ανέβασε μια φωτογραφία με λευκό t-shirt •Βάλε τα hashtags , #WhiteTshirtChallenge #SkipKoinonikoPlintirio •Προκάλεσε τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο Για κάθε photo που ανεβαίνει, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip θα προσφέρει δωρεάν πλύσεις στις οικογένειες του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού». Δέχεσαι την πρόκληση; Θα ξεκινήσω εγώ ,προκαλώντας την @stellasamartzi ❤️ #lovechain #challenge #WhiteTshirtChallenge #SkipKoinonikoPlintirio #wecandoit #together @skip_greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??????? ????????????? (@doretta3123) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Chain challenge αγάπης! ♥️ Ανέβασε κι εσύ μια φωτογραφία με λευκό t-shirt και τα hashtags #WhiteTshirtChallenge #SkipKoinonikoPlintirio και προκάλεσε τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο. Για κάθε photo που ανεβαίνει, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip θα προσφέρει δωρεάν πλύσεις στις οικογένειες του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού». Είσαι μαζί μου? #WhiteTshirtChallenge #SkipKoinonikoPlintirio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy ??‍? (@sissychristidou) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Chain challenge αγάπης! Το αγαπημένο σου λευκό t-shirt μπορεί να προσφέρει καθαρά ρούχα σε κάποιον που έχει ανάγκη. Ανέβασε μια φωτογραφία με λευκό t-shirt και τα #WhiteTshirtChallenge #SkipKoinonikoPlintirio και προκάλεσε τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο. Για κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip θα προσφέρει πλύσεις αγάπης, παρέχοντας δωρεάν τα απορρυπαντικά μιας ολόκληρης χρονιάς στις οικογένειες που στηρίζει το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού». Δέχεσαι την πρόκληση;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi) στις

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ