Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες του MasterChef: η Άλκηστις τα είπε όλα

Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες του MasterChef: η Άλκηστις τα είπε όλα Facebook Twitter
2

Η Άλκηστις Αλεξάκη αποκάλυψε λεπτομέρειες όσων συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες αλλά και τα χρήματα που παίρνουν καθημερινά οι παίκτες του MasterChef.

Η παίκτρια από την Κρήτη, που έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι, μιλώντας στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά, είπε πως «δεν υπάρχει πιο καλοστημένο παιχνίδι». «Υπάρχει μαγείρεμα αρκετό. Όχι μόνο αυτό που μαγειρεύουμε και δίνουμε το πιάτο», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε με ποιον από τους υπόλοιπους δεν σκοπεύει να διατηρήσει επαφές εκτός παιχνιδιού, έδωσε το όνομα της Σπυριδούλας, την οποία χαρακτήρισε «σιχαμένη» και «χλαπάτσα που κολλάει όλους». Διπρόσωπο χαρακτήρισε όμως και τον Πανούλη, σημειώνοντας πως «δεν είναι ό,τι δείχνει. Δεν είναι το λαϊκό παιδί, που τα βλέπει όλα κίτρινα και υπέροχα».

Σε ερώτηση με ποιον κριτή θα έκανε κάτι αν ήταν αναγκαστικό, απάντησε τον Σωτήρη Κοντιζά, εξηγώντας πως ο Πάνος Ιωαννίδης δεν είναι του στιλ της και πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «είναι με την Σπυριδούλα».

Η Άλκηστις ρωτήθηκε επίσης ποιος δεν έκανε μπάνιο τόσο συχνά και απάντησε: «Ο Ζαχίρ αλλά δεν είναι το θέμα ότι θα με ενοχλήσει».

Τέλος η παίκτρια αποκάλυψε το ποσό που λάμβαναν ως αμοιβή, σημειώνοντας επίσης πως οι κριτές έβλεπαν τα πιάτα τους μετά από τρεις ώρες. «Πληρωνόμασταν στο MasterChef βασικό ημερομίσθιο, κάπου στα 20 ευρώ», είπε η ίδια. 

 
It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια