Σεισμός

MasterChef: Σκληρή κριτική Κοντιζά, υβριστικά σχόλια και η μπουνιά που θέλει να ρίξει η Άλκηστις

MasterChef: Σκληρή κριτική Κοντιζά, υβριστικά σχόλια και η μπουνιά που θέλει να ρίξει η Άλκηστις Facebook Twitter
2

«Να λέει καλά που δεν του έκατσα μπουνιά», είπε στο τέλος του αποψινού MasterChef, μία από τις –προς αποχώρηση- παίκτριες του διαγωνισμού, «παγώνοντας» τόσο τους συμπαίκτες της, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Τι συνέβη, όμως, απόψε και τα πράγματα ξέφυγαν τόσο πολύ σε επίπεδο κριτικής, αντιπαράθεσης παικτών με τους κριτές, αλλά και επί της διαδικασίας;

Η αποψινή δοκιμασία απαιτούσε από τους παίκτες ένα εναλλακτικό κλαμπ σάντουιτς. Ανάμεσα στα χειρότερα πιάτα ήταν αυτό της Άλκηστις, η οποία εδώ και καιρό βρίσκεται σε κόντρα με τον κριτή, Σωτήρη Κοντιζά.

Μέχρι και απόψε, η αντιπαράθεσή τους περιοριζόταν στην αυστηρή κριτική του σεφ, και στην ανταπάντηση της παίκτριας από την Κρήτη, συνήθως με μία γεμάτη υπονοούμενα μαντινάδα.

Όμως, πριν από λίγο τα σχόλια του κριτή περί κακού πιάτου και η αυστηρή τοποθέτησή του για την όλη στάση της διαγωνιζόμενης (σ.σ.: ο κριτής μίλησε για θράσος και συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό), μάλλον έβαλαν «φωτιά» στο στούντιο.

Η αλήθεια είναι ότι από την παραγωγήτου διαγωνισμού έπεσαν κάποια «μπιπ», όταν η Άλκηστις επέστρεψε στον πάγκο της, βρίζοντας.

Τα πράγματα, όμως, έγιναν λίγο χειρότερα, όταν ο κριτής ανακοίνωσε ότι εκτάκτως στην επόμενη δοκιμασία θα διαγωνίζονται προς αποχώρηση 9 παίκτες και όχι 3, αυτοί δηλαδή με το χειρότερο πιάτο.

Η ανακοίνωση προκάλεσε τη δυσφορία όλων των παικτών (και εκείνων που είχαν βρεθεί στον εξώστη που παραδοσιακά έχουν παρουσιάσει τα καλύτερα πιάτα) και των τριών με τα χειρότερα και των υπόλοιπων 6 που κατά τον κριτή έπαιξαν με στρατηγική ώστε να μην αναλάβουν αρχηγία.

Γιατί να θέλει κανείς να αποφύγει την αρχηγία αν έχει το καλύτερο πιάτο; Γιατί, επίσης παραδοσιακά, αν κάτι πάει στραβά στη δοκιμασία ασυλίας, την πόρτα της εξόδου, βλέπει ο αρχηγός.

Οι τρεις κριτές διέβλεψαν τη στρατηγική και προκειμένου να τη σταματήσουν εν τη γενέσει της, αποφάσισαν ότι προς αποχώρηση θα είναι 9 παίκτες την επόμενη φορά.

Η εξέλιξη, όμως, εκτός από τη δυσφορία, προκάλεσε και ακόμη ένα σχόλιο της παίκτριας, το επίμαχο περί μπουνιάς, το οποίο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν προοριζόταν για τον σεφ ή για κάποιον άλλον εντός του διαγωνισμού.

Το επεισόδιο έκλεισε με μία άλλη παίκτρια, τη Μαρία, να προσπαθεί να περισώσει την κατάσταση, λέγοντας της «δεν θέλω να σ' ακούω να μιλάς έτσι». Όλα, ωστόσο, δείχνουν ότι φέτος εκτός από τον ανταγωνισμό, τα πράγματα, μάλλον έχουν αγριέψει και σε ανθρώπινο επίπεδο....

 
It's Viral
2

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Είναι για να ανάβουν τα αίματα ..Πως είχαμε την κόντρα Εύας στο Μy Style Rocks ένα τέτοιο πράγμα ..Και στην τελική όποιος δεν ξέρει να κρίνεται δεν προκόβει κιολας .Υποτίθεται ότι γι αυτό πήγαν εκεί, για να μάθουν και να κριθούν .Άμα ήταν όλοι Σεφαράδες θα είχαμε 21 Έλληνες Μaster Chef /έτος και όχι 1 .
Στην αρχή της έλεγαν "πολύ ωραία ιδέα να βάλεις γαρίδες" μετά τους έλειπε η μαγιονέζα, αυγό ;;;;(με τις γαρίδες μωρέ;;;;). Και ξαφνικά... στράβωσε ο αγαπημένος θείος Λεωνίδας και έγινε χαμός. Πήρε σκυτάλη και ο Κοντιζάς και γεια σας. Βέβαια και η "κιουρία".... μας βγήκε Πολάκης. Απαπαπαπαπαπαπα.