Ο «Μaster Chef» Γιάννης Αποστολάκης είναι ο γιος του ναυάρχου Αποστολάκη που ανέλαβε το ΥΠΕΘΑ

Ο «Μaster Chef» Γιάννης Αποστολάκης είναι ο γιος του ναυάρχου Αποστολάκη που ανέλαβε το ΥΠΕΘΑ Facebook Twitter
4

Ο νέος ΥΠΕΘΑ μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου είναι ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. Όσοι δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική, αλλά ήταν φαν του Master Chef ίσως βρουν ενδιαφέρουσα μια πληροφορία στο βιογραφικό του ναυάρχου που αναφέρει πως έχει δύο γιους.

Ο ένας από τους δυο γιους του είναι ο Γιάννης Αποστολάκης, ο νεαρός σεφ που έγινε διάσημος μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι μαγειρικής.

Ο «Μaster Chef» Γιάννης Αποστολάκης είναι ο γιος του ναυάρχου Αποστολάκη που ανέλαβε το ΥΠΕΘΑ Facebook Twitter

Ο Γιάννης Αποστολάκης έγινε γνωστός από τον πρώτο κύκλο του MasterChef, το οποίο προβλήθηκε το 2010. Από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκπομπές μαγειρικής.

Αυτή την περίοδο συμπαρουσιάζει μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο την εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» στον ΣΚΑΙ και ετοιμάζεται να επιστρέψει ως coach των παικτών στον τρίτο κύκλο του Master Chef.

O ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης φέρεται έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και είχε στηρίξει την απόφασή του να συμμετάσχει στο Master Chef.

Στα πρώτα βήματα της καριέρας του, ο Γιάννης Αποστολάκης είχε δηλώσει για την οικογένειά του: «Δεν είχαμε τα τρελά λεφτά στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν μας έλειψαν τα βασικά αγαθά. Μπορεί να μην είχα τα χιλιάδες παιχνίδια που ήθελα και ζητούσα, αλλά είχαμε όσο ακριβώς χρειαζόμασταν. Δεν με κακόμαθαν οι γονείς μου -και ευτυχώς, δηλαδή. Ο πατέρας μου είναι ναυτικός και η μητέρα μου έχει μια σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο -κανονικοί άνθρωποι, νορμάλ εισοδήματα. Νιώθω πολύ τυχερός για την οικογένειά μου, γιατί με μεγάλωσαν με καλές αρχές και πρότυπα. Αν και ως παιδί ήμουν... κάπως».

Πριν από το "Master Chef", ο Γιάννης Aποστολάκης σπούδαζε στα Χανιά μηχανικός φυσικών πόρων και περιβάλλοντος, αλλά εγκατέλειψε τη σχολή στα τρία χρόνια για να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Παράλληλα, τα καλοκαίρια δούλευε ως skipper (καπετάνιος ιστιοπλοϊκών μέχρι 50 πόδια) και σε ιστιοπλοϊκά ως μάγειρας. Επίσης, από τα 12 του χρόνια εργαζόταν στην επιχείρηση που έχει η οικογένειά του στο Ρέθυμνο. Όταν ήταν μικρός, ήθελε να γίνει αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, αλλά στα 16 του άρχισε να  να μπαίνει στην κουζίνα και τον κέρδισε η μαγειρική

It's Viral
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Όπως αγοράζει κάποιος κι ένα αυτοκίνητο μέχρι 20-30000 ευρώ έτσι μπορεί να αγοράσει και ένα ιστιοφόρο. Τώρα για τους φόρους και τα τεκμήρια είναι άλλο θέμα αλλά μπορεί να το δηλώνει μόνο για επαγγελματική χρήση. https://www.car.gr/classifieds/boats/search/Αν επιλέξεις διάφορα κριτήρια (τιμή, μάρκα, ηλικία κλπ) θα βρεις πολλά.
Το παιδι αυτο,χωρις να το ξερω,βγαζει ενα ηθος και μια ευγενεια.Πολυ ωραια και η εκπομπη "του" οι θαλασσολυκοινα τη δειτε.Τωρα αν δεν κανω λαθοςστην εκπομπη αυτη λεει οτι το ιστιοπλοικο ειναι δικο του.Πως γινεται αυτο με νορμαλ εισοδηματα ?
Το παιδί μια χαρά φαίνεται και ούτε δειχνει να καβαλησε το καλαμι λογω εκπομπων και με πατέρα Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων. Οπως και ναχει πάντως, αυτο με τα νορμαλ εισοδηματα αν προσεξεις καλα το ειπε στην αρχη της καριερας του. ΠΛεον μετα απο τοσες εκπομπες και απ οτι φαινεται καλες δουλειες ως μαγειρας, φαινεται ναχει βγάλει χρηματα και ισως αγορασε ενα τετοιο. Στην ανάγκη μπορει να πηρε και δανειο. Νομιζεις δεν θα του δίναν ή θα δυσκολευεται να πληρωνει δοσεις οντως πετυχημενος μαγειρας και μητερα επιχειρηματια καθως και πατερα Αρχηγό Ενοπλων Δυναμεων; Η οικογενεια πλεον εχει ξεφυγει απ τα....νορμαλ εισοδηματα. Ειδικα τωρα ως Υπουργος που θα παιρνει τριπλασια ή τετραπλασια λεφτα απ ότι ως Αρχηγος ΓΕΕΘΑ. Οταν ήταν μικρός προφανώς και ήταν ένας απλος Αξιωματικος του Πολεμικου Ναυτικου ο πατερας του, εξ ου και τα νορμαλ εισοδηματα....Αργότερα άλλαξε αυτό.Βεβαια δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε και πολυ μαυτον. Ο πατερας του εγινε Υπουργος Αμυνας οχι ενας μαγειρας, ο γιος του δηλαδη.Παντως πρεπει ναναι η πρωτη φορα που εν ενεργεια στρατηγος αναλαμβανει και Υπουργειο εδω και δεκαετιες. Ισως και καλυτερα απ το να παιρνει την θεση ο καθε ασχετος (πχ ενας νομικός ξερω γω).
Δεν ειναι μακρινο σεναριο η αποκτηση του ιστιοπλοικου για καποιον που εχει το μερακι και το προτιμαει απο ενα ακριβο αυτοκινητο. Η διαφορα ειανι οτι απο ενα σκαφος μπορεις να εχεις και εισοδημα, δεν ειναι φιγουρα. Επισης ναυαρχος ειναι ο πατερας του....