Η Ειρήνη Καζαριάν αποκαλύπτει το bullying λόγω των ματιών της

Η Ειρήνη Καζαριάν αποκαλύπτει το bullying λόγω των ματιών της Facebook Twitter
0

Η πολυσυζητημένη Ειρήνη Καζαριάν, η νικήτρια του GNTM, μίλησε σήμερα για τη συμμετοχή της στο σόου, τη νίκη της, αλλά και το bullying που έχει δεχθεί.

Καλεσμένη στο Star και την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η Ειρήνη Καζαριάν είπε: «Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο λόγω των ματιών μου. Mε κορόιδευαν. Είχα δεχθεί bullying, με έλεγαν η κουκουβάγια με μεγάλα μάτια και επειδή ήμουν αδύνατη με έλεγαν ανορεξική. Aλλά,το προσπέρασα».

Η 21χρονη μίλησε και για παιδικά της χρόνια, ενώ αποκάλυψε και πώς οι γονείς της ήρθαν από την Αρμενία στην Ελλάδα.

«Οι γονείς μου ήρθαν στην Ελλάδα το 1993. Παντρεύτηκαν σε πολύ μικρή ηλικία. Η μητέρα μου ήταν 15 χρονών. Έχουν καταγωγή από την Αρμενία. Κλέφτηκαν και ήρθαν εδώ. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα. Έμειναν στο Κερατσίνι. Οι παππούδες της μητέρας μου ζούσαν εδώ. Είχαν ελληνική υπηκοότητα και έμειναν όλοι μαζί. Δούλεψε αρτοποιός ο πατέρας μου. Μετά άνοιξε σουβλατζίδικο, μετά ιντερνέτ καφέ. Προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα μέλλον. Όταν γεννήθηκα εγώ δεν ήταν καλά οικονομικά. Μετά αγοράσαμε ένα δικό μας σπίτι. Έχω περάσει δύσκολα, αλλά έχω μάθει να μην τα παρατάω. Η ζωή είναι ένα μάθημα. Οι γονείς μου ενθουσιάστηκαν που κέρδισα το GNTM», ανέφερε.

 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ