O Άγγελος Παπαδημητρίου με μια φράση τα είπε όλα για τη φυλακισμένη καθαρίστρια

O Άγγελος Παπαδημητρίου με μια φράση τα είπε όλα για τη φυλακισμένη καθαρίστρια Facebook Twitter
0

Θέση για την υπόθεση της φυλακισμένης καθαρίστριας πήρε ο εικαστικός και ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου ο οποίος δείχνει ξεκάθαρα τη συμπαράστασή του στη γυναίκα.

Η φυλάκιση της καθαρίστριας σε παιδικό σταθμό του Δήμου Βόλου, ύστερα από την καταδίκη της σε κάθειρξη 10 ετών γιατί εμφάνισε απολυτήριο έκτης τάξης δημοτικού, ενώ είχε τελειώσει την πέμπτη, έχει προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου κατάφερε με μια μόνο φράση να αποτυπώσει γιατί αυτή η υπόθεση προκάλεσε τόσο μεγάλη οργή.

«Μόνο σ' ένα κράτος που κάτοχοι ντοκτορά δουλεύουν σαν καθαρίστριες,τιμωρούνται καθαρίστριες χωρίς ντοκτορά», έγραψε σε ένα από τα μηνύματά του το οποίο συνοδεύει με φωτογραφία του που τον απεικονίζει με ποδιά να πλένει τα πιάτα.

«Μου είναι αδύνατον να το χωνέψω, πως είναι φυλακή χρονιάρες μέρες μια γυναίκα επειδή την πέμπτη δημοτικού την έκανε έκτη για να βρει δουλειά σαν καθαρίστρια !!!! Ζητάμε χάρη !!! καλά Χριστούγεννα σε όλους !!! Αν η φωνή μας έχει δύναμη...ας μετρήσει !!! κοινοποιήστε !!!», αναφέρει σε άλλη δημοσίευση.

«Ζήτωωωωω !!!! τώρα το έμαθα !!! εκτός από τα 10 χρόνια φυλακή την έσβησαν από τα ασφαλιστικά μητρώα και της αφαίρεσαν ένσημα είκοσι χρόνων!!! πείτε μου ότι κοιμάμαι και βλέπω εφιάλτη....

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ