Τι -είπαμε- μας θύμισε το χθεσινό concept του Next Top Model;

Τι -είπαμε- μας θύμισε το χθεσινό concept του Next Top Model; Facebook Twitter
0

Δεν είναι και καμιά πρωτοτυπία μοντέλα να βυθίζονται σε μπανιέρες / πισίνες / θάλασσες και ακτές για το concept κάποιας φωτογράφισης. Όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουμε δει γυναίκες από τον χώρο της μόδας να «κολυμπάνε» σε μια κουταλιά νερό (ή και περισσότερες) για να διαφημίσουν κοσμήματα / αρώματα / εσώρουχα ή απολύτως τίποτα, έτσι για τον αισθησιασμό του concept απλώς. 

Τι -είπαμε- μας θύμισε το χθεσινό concept του Next Top Model; Facebook Twitter
 

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το χθεσινό concept δοκιμασίας του Next Top Model με τις διαγωνιζόμενες να στριμώχνονται σε μία τοσοδούλα μπανιέρα για τις ανάγκες φωτογράφισης κοσμημάτων κάτι μας θύμισε: για την ακρίβεια θύμισε εκείνη την επική φωτογράφιση του Mario Testino με την Κέιτ Μος και την Κάρα Ντελεβίν. 

Τι -είπαμε- μας θύμισε το χθεσινό concept του Next Top Model; Facebook Twitter

Μόνο που εκείνες στη μπανιέρα μπήκαν γυμνές και η σκηνοθεσία της φωτογράφισης δεν τις περιόριζε στα 3 κλικ.

Βέβαια, να ήταν μόνο η αντιγραφή το μόνο "επικό" από το χθεσινό επεισόδιο, όλα θα ήταν καλά. Αν έπρεπε να μετρήσει κανείς μία κορυφαία στιγμή σαδισμού από την πλευρά της παραγωγής, αυτή θα ήταν ο τρόπος με τον οποίο όλες οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στο σπίτι και δύο από αυτές έμειναν εκτός.

Για την ακρίβεια δεν φτάνει που έμειναν "εκτός", τις άφησαν για ώρα στον κήπο να παρακολουθούν τις υπόλοιπες που πανηγύριζαν την είσοδο τους στο σπίτι. Του Next Top Model. Ευτυχώς, δηλαδή, που από κάπου δεν έσκασε και ένας κουβάς με νερό. Λίγη συναίσθηση.  

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ