Η Eva Herzigová, ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα που μεσουράνησαν στις παγκόσμιες πασαρέλες τη δεκαετία του '90, παντρεύτηκε τον Ιταλό επιχειρηματία Gregorio Marsiaj μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας.
Το ζευγάρι αντάλλαξε γαμήλιους όρκους το Σάββατο 11 Ιουλίου στο Τορίνο της Ιταλίας παρουσία των τριών γιων του, του 18χρονου Τζορτζ, του 15χρονου Φίλιπ και του 12χρονου Έντουαρντ.
Η θρησκευτική τελετή πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό ναό του San Vito, ο οποίος είχε στολιστεί με λευκά και ροδακινί τριαντάφυλλα, τα αγαπημένα λουλούδια της νύφης.
Eva Herzigová: Τη συνόδευσε ο πατέρας της
Τηρώντας την παράδοση, η Herzigová έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, φορώντας ένα boho μίντι φόρεμα του γαλλικού οίκου Lanvin, το οποίο συνδύασε με πέδιλα διακοσμημένα με κομψούς φιόγκους. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα χαλαρό σινιόν στα μαλλιά ενώ κρατούσε μια ανθοδέσμη με λευκά λουλούδια.
Ο Marsiaj ήταν κομψός καθώς επέλεξε ένα custom σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και ανοιχτή γκρι γραβάτα. Έφτασε στην εκκλησία μαζί με τα παιδιά του οδηγώντας μια εντυπωσιακή Aston Martin V8.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Palazzo Carignano στην καρδιά του Τορίνο όπου πραγματοποιήθηκε και ο πολιτικός γάμος. Ακολούθησε η λαμπερή δεξίωση στο διάσημο και βραβευμένο με αστέρι Michelin, εστιατόριο Del Cambio.
90'lı ve 2000'li yıllarda sütyen reklamıyla dünya çapında ünlenen model Eva Herzigová, 25 yıllık birlikteliğin ardından İtalyan iş insanı Giorgio Marsiaj ile evlendi.
— 23 DERECE (@yirmiucderece) July 12, 2026
Çiftin nikâhı, İtalya'nın Torino kentinde gerçekleşti.pic.twitter.com/nmFKu0opSV pic.twitter.com/tzOLsMtDCq
🚨🤍 After 25 years of dating, supermodel Eva Herzigová has finally said “I do”!
— Mambo Italiano (@mamboitaliano__) July 12, 2026
The stunning 53-year-old Czech beauty married Italian entrepreneur Gregorio Marsiaj, from a prominent Turin industrial family, in a beautiful and ultra-elegant ceremony in the heart of Turin, Italy… pic.twitter.com/fCwX8Yc2I8
Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με περίπου 50 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν και ορισμένα από τα πιο ηχηρά ονόματα από τον κόσμο της μόδας και των media. Ανάμεσά τους οι Carmen Kass, Marpessa Hennink, Mariacarla Boscono, David Brown, Jill Cooper και Francesca Barra.
Το γνωστό μοντέλο από την Τσεχία γνώρισε τον επιχειρηματία το 2001 στο παραθαλάσσιο χωριό Βαριγκότι της Λιγουρίας καθώς είχε εγκλωβιστεί εκεί λόγω της διακοπής των πτήσεων μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου.
Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της καθώς το 1996 είχε ανταλλάξει γαμήλιους όρκους με τον ντράμερ των Bon Jovi, Tico Torres, με τον οποίο χώρισε δύο χρόνια αργότερα, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό «Hello!».