ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΩ

ΒΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι η λειτουργία της ενότητας «ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΩ» θα σταματήσει στις 17/6/2022 και θα διαγραφούν οριστικά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτήν, καθώς και οποιαδήποτε αντίγραφα ασφαλείας που έχουν δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων των χρηστών που συμμετείχαν σε αυτήν.

Μέχρι την οριστική παύση της ενότητας και την οριστική διαγραφή, είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας και βοήθεια σε θέματα πρόσβασης στα δεδομένα τους, για περαιτέρω ενέργειες. Για οποιαδήποτε επικοινωνία οι χρήστες μπορούν να απευθυνθούν τόσο στον υπεύθυνο υποστήριξης της ιστοσελίδας όσο και στον υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας στο [email protected]

Ψιλη αδυνατη ξανθια στο Σαβας στη μεσογειων/χολαργος

Σε ειδα σημερα το μεσημερι στο Σουβλατζιζικο Σαββας που ειναι στη Μεσογειων/χολαργος. Δουλευεις στο ταμειο. Εισαι ψιλη αδυνατη ξανθια και φορουσες τζιν μαυρο παντελονι και ασπρη αμανικη μπλουζα με την κοιλια εξω. Ηλικια πρεπει να εισαι καπου στα 20-20+, Δεν ηρθα να σου μιλησω επειδη δουλευες. Θα χαρω να το δεις και να γνωριστουμε απο κοντα!
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: Αθηνα
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:
 
 
 
 
ΕΙΔΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ