ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΩ

ΒΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι η λειτουργία της ενότητας «ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΩ» θα σταματήσει στις 17/6/2022 και θα διαγραφούν οριστικά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτήν, καθώς και οποιαδήποτε αντίγραφα ασφαλείας που έχουν δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων των χρηστών που συμμετείχαν σε αυτήν.

Μέχρι την οριστική παύση της ενότητας και την οριστική διαγραφή, είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας και βοήθεια σε θέματα πρόσβασης στα δεδομένα τους, για περαιτέρω ενέργειες. Για οποιαδήποτε επικοινωνία οι χρήστες μπορούν να απευθυνθούν τόσο στον υπεύθυνο υποστήριξης της ιστοσελίδας όσο και στον υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας στο [email protected]

Αγγελική

Αγγελική,Είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω γνωρίσει... Ακόμα θυμάμαι το πρώτο χαμόγελο που μου έριξες.. μια μαχαιριά κανονικήΣε θαυμάζω, με τρελαίνεις... Δεν βγήκαμε ποτέ... Ελπίζω να είσαι καλά... Σε φιλώ...(Όνομα αληθινό, ημερομηνία ενδεικτική, μέρος μουφα, email μόνο για το 1 στο εκατομμύριο)
ΠΟΤΕ:
ΠΟΥ: ...
ΕΙΔΑ:
ΕΙΜΑΙ:
 
 
 
 
ΕΙΔΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ