Το θεατρικό σήριαλ «Ο Κόκορας» που γεννήθηκε στο Ριφιφί και παιζόταν εκεί για 3 συνεχόμενα χρόνια, έρχεται τώρα, 2 χρόνια μετά για 3 μοναδικές παραστάσεις στο resto-bar Raraou.

 

Μετά από χρόνια επίδοση στο βίτσιο να κρυφακούμε τους διπλανούς σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες, ΚΤΕΛ, πλατείες, αίθουσες αναμονής, ΙΚΑ και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, δημιουργήθηκε η δική μας –φανταστική- ιστορία κλειδαρότρυπας. Σκεφτήκαμε πως μια τέτοια ιστορία θα ήταν σωστό να της δώσουμε σάρκα και οστά μέσα σε ένα χώρο φυσικό. Κάπως έτσι γεννήθηκε «Ο Κόκορας», το πρώτο θεατρικό σήριαλ που διαδραματίζεται σε ένα εστιατόριο.

 

«Κόκορας» ή αλλιώς «αλέκτωρ», σημαίνει αρχικά τον υπερασπιστή, τον μαχητή (ρ. Αλέξω = απομακρύνω, αποκρούω, υπερασπίζομαι) και μεταφορικά σημαίνει άνδρα ερωτύλο και καρδιοκατακτητή ή επιδεικτικό παλικαρά έτοιμο για όλα!

 

Ο δικός μας Κόκορας είναι ο Αργύρης. Ένας άντρας λίγο μετά τα 40. Και... η Κότα του είναι η Πόπη. Την παίρνει μια στο τόσο, λοιπόν, να βγούνε για φαγητό και να συζητήσουν τα του βίου τους! Με όπλο το μοναδικό τους χιούμορ, διαφωνούν, συγκρούονται και επιδίδονται σε παιχνίδια μυαλού και εξουσίας, αγωνιώντας να βγουν αλώβητοι από την αιώνια μάχη του αρσενικού- θηλυκού!

 

Τα επεισόδια

Επεισόδιο 1: «Η γριά» - Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019
Επεισόδιο 2: «Το οικόπεδο» - Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019
Επεισόδιο 3: «Η επιστολή» - Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019