Ο Κήπος

Παγκόσμια πρεμιέρα για το έργο του διακεκριμένου Καναδού ηθοποιού και συγγραφέα Bruce Gooch.

LIFOTEAM 22.10.2018 | 00:00

Βρισκόμαστε στα 70ς. Οι κοινωνικές σταθερές βρίσκονται υπό αμφισβήτηση. Η γέννηση μιας καινούργιας εποχής με το δικό της νοσταλγικό σάουντρακ, θα παρασύρει τους ήρωες έξω απ' τα συνηθισμένα. Δυο μοναχικοί άνθρωποι συναντιούνται. Ο Μπάρι, βετεράνος του Βιετνάμ κι οικοδόμος τώρα στο επάγγελμα, αναρρώνει μετά από εγχείρηση στο γόνατό του όταν ξαφνικά εμφανίζεται στο σπίτι του η Λουίζ.

 

Καθώς πρέπει, άψογη επαγγελματίας και με ποιητικές ανησυχίες, έχει προσληφθεί από τον ανιψιό της πρώην γυναίκας του Μπάρι για να τον φροντίζει. Ο άξεστος χαρακτήρας του την τρέπει σε άτακτη φυγή όμως η συνέχεια τούτης της γνωριμίας κάθε άλλο παρά αναμενόμενη αποδεικνύεται. Ο Μπάρι δείχνει αποφασισμένος να γίνει καλύτερος άνθρωπος ενώ η Λουίζ, στο πρόσωπο του, θα αναζητήσει απεγνωσμένα τη βοήθεια.


Με φόντο την μουσική της δεκαετίας του 70, οι ήρωες θα συναντηθούν σε μια προσπάθεια να γεφυρώσουν δυο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Η διαδρομή που πρέπει να διανύσουν είναι μεγάλη. Μια παράσταση ωδή στα 70ς και στην εκπλήρωση του ονείρου που γέννησε αυτή η εποχή.

ΠΟΤΕ22/10/2018 - 08/01/2019
ΠΟΥΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ
ΣυγγραφέαςBruce Gooch
ΣκηνοθεσίαΔημήτρης Μυλωνάς
ΠαίζουνΣτέλιος Μάινας, Κάτια Σπερελάκη
Άλλοι συντελεστέςΣκηνικά - Κοστούμια: Αγγελικη Αθανασιάδου, Λήδα Σπερελάκη, Μουσική: Παύλος Κατσιβέλης
Οδηγός Θεάτρου