Reverend Billy and the Stop Shopping Choir

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Χορωδίας, ο Μπίλλυ τραγουδάει και καταγγέλει την καπιταλιστική αλλοτρίωση

LIFOTEAM 9.7.2018 | 00:00

O κόσμος μπορεί να σωθεί χάρη στον Αιδεσιμότατο Μπίλλυ! Ο Αιδεσιμότατος έχει εδώ και καιρό συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να σώσουμε τον πλανήτη από τον καταναλωτισμό και γι’ αυτόν τον λόγο ίδρυσε την Εκκλησία Stop Shopping (Σταματήστε να ψωνίζετε) στη Νέα Υόρκη.

 

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Χορωδίας, ο Μπίλλυ τραγουδάει και καταγγέλει την καπιταλιστική αλλοτρίωση. Δραστηριοποιείται σε τοπικές ακτιβιστικές ομάδες, κάνει κήρυγμα στον δρόμο και προσκαλεί το κοινό σε παραστάσεις γκόσπελ που παρουσιάζονται σε θέατρα και μουσεία σε όλο τον κόσμο.

 

Εκτός από αναγνωρισμένος αμερικανός περφόρμερ και ακτιβιστής – συμμετέχει σε δράσεις κατά του νεοφιλελευθερισμού, των σχεδίων του Τραμπ για τον πετρελαιαγωγό και την κλιματική αλλαγή –, ο Μπιλ Τάλεν υπήρξε επίσης υποψήφιος των Πρασίνων για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.

 

Ο Αιδεσιμότατος Μπίλλυ και η Χορωδία του θα μετακομίσει για λίγο από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα για να αφουγκραστεί και να συνδεθεί με την παρούσα κοινωνικοπολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, συμπράττοντας με εγχώριους καλλιτέχνες και αναζητώντας μια αναλογία ανάμεσα στην κουλτούρα της Αθήνας και της Νέας Υόρκης. Προ κρίσης και μετά κρίσης.

ΠΟΤΕ09/07/2018 - 13/07/2018
ΟΡΓΑΝΩΣΗΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΟΥΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Οδηγός Θεάτρου