Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Στη γαστρονομία υπάρχουν άπειρες προτάσεις. Υπάρχουν όμως κάποιοι χώροι που αποπνέουν μια σοβαρότητα και αυτό τους κάνει ξεχωριστούς.

 

Το Fish Project είναι μια σύγχρονη πρόταση γαστρονομίας που αποθεώνει το ψάρι. Πιάτα με φρέσκες επιλογές που προέρχονται κυρίως από τις ελληνικές θάλασσες αποτελούν το μενού που έχει δημιουργηθεί με τη συμβουλή και καθοδήγηση του Γιάννη Παρίκου, προσφέροντας εξαιρετικές γεύσεις που απευθύνονται σε όλους.

 

Το sushi bar με επιλογές της Ανατολής στην πιο αυθεντική τους μορφή έρχεται να συναντήσει τον πλούτο της μεσογειακής θάλασσας, συνθέτοντας μια γαστρονομική εμπειρία που σερβίρεται καθημερινά σε ένα μοντέρνο περιβάλλον.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Το αλά καρτ μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως λαβράκι μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο και λεμόνι με φύκια wakame, σεβίτσε τσιπούρας με κόλιανδρο, ουρές πεσκανδρίτσας αχνιστές με σελινόριζα και μουστάρδα.

 

Στο sushi bar ετοιμάζονται καθημερινά nigiri, sashimi, maki και μια σειρά από rolls που πρέπει να δοκιμάσεις, ενώ τα επιδόρπια που κλείνουν το γεύμα σου έχουν την υπογραφή του Θοδωρή Μωυσίδη.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Σε αυτή την εμπειρία έρχεται να προστεθεί το ιχθυοπωλείο Ιχθύς 3, το οποίο λειτουργεί στον ίδιο χώρο και προμηθεύει καθημερινά την κουζίνα με φρέσκα ψάρια, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει το ψάρι που θα επιλέξεις, ετοιμάζοντας επί τόπου τη μαρινάδα που επιθυμείς για να το μαγειρέψεις στο σπίτι.

 

Μια ιδέα μοναδική που φέρνει το ψάρι στην καθημερινότητά μας, είτε θέλουμε να το απολαύσουμε σε έναν ιδιαίτερο χώρο είτε στην κουζίνα μας, με τη συνταγή των καλύτερων σεφ.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Fish Project: Εθνικής Αντιστάσεως 3, Χαλάνδρι, 210 6850088, FB: fishprojectathens, Instagram: fishproject_athens