Juan Rodriguez: Μια αποθήκη στου Ψυρρή μεταμορφώθηκε σε all day μαγαζί

Το μενού προσφέρει επιλογές για πρωινό, γεύμα, αλλά και κλασικά ή πειραγμένα κοκτέιλ

22.3.2018 | 11:43
Juan Rodriguez: Μια αποθήκη στου Ψυρρή μεταμορφώθηκε σε all day μαγαζί
Mπέργκερ με σπιτικό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τυρί τσένταρ, μπέικον, μαρούλι και σος μαγιονέζας που αγκαλιάζει ωραίο χωριάτικο ψωμί.

 

Μια πρώην αποθήκη στο δρομάκι της Παλλάδος στην περιοχή του Ψυρρή μεταμορφώθηκε μαγικά στο all day μαγαζί το Juan Rodriguez, Bar Compañia de Bebida. Η διακόσμηση του Άλεξ Πετράκη ασκεί μια ευπρόσδεκτη, άλλης εποχής γοητεία που ενισχύεται και από τις ευχάριστες μουσικές του DJ από δίσκους βινυλίου.

 

Στην μπάρα το βλέμμα σου πέφτει στα δρύινα βαρελάκια όπου παλαιώνουν τα αποστάγματα που συμμετέχουν στα κλασικά κοκτέιλ που ετοιμάζει ο Κώστας Λύτρας, ενώ την ευφάνταστη κάρτα των πειραγμένων κοκτέιλ έχει επιμεληθεί ο Σπύρος Αναγνώστου.

 

Juan Rodriguez: Μια αποθήκη στου Ψυρρή μεταμορφώθηκε σε all day μαγαζί
Σωστά ψημένη έρχεται η μοσχαρίσια ταλιάτα, πασπαλισμένη με αλάτι Μεσολογγίου, και συνοδεύεται με ποικιλία ψητών λαχανικών (€14,50).

 

Το μενού προσφέρει πιάτα που μπορείς άνετα να γευτείς και στην μπάρα. Το χορταστικό μπέργκερ φτιάχνεται με σπιτικό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τυρί τσένταρ, μπέικον, μαρούλι και σος μαγιονέζας που αγκαλιάζει ωραίο χωριάτικο ψωμί, τραγανό απέξω και αφράτο στην καρδιά του. Συνοδεύεται από φρέσκες τηγανητές πατάτες (€8,50).

 

Σωστά ψημένη έρχεται η μοσχαρίσια ταλιάτα, πασπαλισμένη με αλάτι Μεσολογγίου, και συνοδεύεται με ποικιλία ψητών λαχανικών (€14,50). Το μενού που έχει επιμεληθεί ο Διονύσης Παπανικολάου δίνει ιδέες με ποικιλίες αλλαντικών ή τυριών για να συνοδεύσεις το κρασί ή το ποτό σου.

 

Juan Rodriguez: Μια αποθήκη στου Ψυρρή μεταμορφώθηκε σε all day μαγαζί
Εντυπωσιακός είναι ο τρίπατος δίσκος πρωινού που ξεχειλίζει από νοστιμιές.

  

Την παράσταση κλέβει ο ζεστός σιμιγδαλένιος χαλβάς με κουκουνάρι και αποξηραμένα φρούτα και στο κέντρο μια μπάλα παγωτό κανέλα από βιολογικό γάλα (€6).

 

Εντυπωσιακός είναι ο τρίπατος δίσκος πρωινού που ξεχειλίζει από νοστιμιές, ιδανικός για το ξεκίνημα της μέρας: από κουλούρι Θεσσαλονίκης και διαφορετικά είδη ψωμιών, ποικιλία αλλαντικών και τυριών, διαφορετικές μαρμελάδες, κρουασάν, ρυζόγαλο ημέρας μέχρι κερήθρα με μέλι (27 ευρώ/2 άτομα).

Παλλάδος 3, Αθήνα
210 3224496
 
 
 
 
Νίκη Μηταρέα
Έχει εκδώσει τα βιβλία «Οινομαγειρέματα» (εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα) και «Με κρασί και ελληνικά» (εκδόσεις: Πατάκη).
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Ζωή Παρασίδη |