Vinoterra Cava & Resto

1200 ετικέτες κρασιού, πιάτα fusion και υπέροχη ατμόσφαιρα

LIFOTEAM, 17.6.2014 | 19:09

Μια κάβα & ένα εστιατόριο δίπλα – δίπλα δημιουργούν την απόλυτη ιδέα/concept «κρασιού-φαγητού» . Με 1200 ετικέτες κρασιού, 100 μπύρες, 500 αποστάγματα σίγουρα δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τι θα πιεις. Η μεγαλύτερη λίστα κρασιών στη χώρα είναι σίγουρα και η φθηνότερη αφού η επιπλέον χρέωση από την κάβα στο εστιατόριο είναι μόλις 5 ευρώ. Με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας ( Funky Gourmet , Hytra, Sani Resort ) o chef  της Vinoterra  Παναγιώτης Τσίκας μαγειρεύει καθημερινά πιάτα αλλά και σύνθετα , με στόχο την αρμονική συνύπαρξη κρασιού- φαγητού . Πιάτα fusion όπως λαυράκι μαρινέ σε σόγια με rice noodles, mango & σάλτσα κάρυ ή σαλάτα με καβούρι, gazpacho τομάτας & γουακαμόλε αλλά & παραδοσιακά όπως τοματίνια με κατίκι Δομοκού, αραβική πίτα & ρίγανη ή σιγοψημένη αρνίσια σπάλα με πουρέ καρότο & σπιτική σεφταλιά .

 

Η Ντίνα & ο Δημήτρης οι οικοδεσπότες της Vinoterra, θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα και θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει, τόσο στο φαγητό αλλά κυριότερα στο κρασί.

Μαρίνου Αντύπα 74-76, Ν. Ηράκλειο
210 2792100
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού