Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
Προτάσεις & Παρουσιάσεις

Jackaroo σημαίνει βοηθός γελαδάρη (ή γελαδάρης junior)

Εμπνευσμένο από τη λατρεία των Αμερικανών στα ιδιαίτερα κρέατα αλλά και στη γενναία ποσότητα φαγητού το Jackaroo προτείνει μια σειρά από πρωτότυπα σάντουιτς και πατάτες τηγανητές σε πατάτες σε βοδινό λίπος
24.5.2019  | THE LIFO TEAM

Peking Duck: Γεύση από Chinatown στο κέντρο της Αθήνας

Η κλασική συνταγή της πάπιας Πεκίνου γίνεται burger, bao, noodles και φιγουράρει δίπλα σε μια σειρά από συνταγές, όλες φτιαγμένες με αυθεντικά ασιατικά υλικά.
23.5.2019  | THE LIFO TEAM

Italus: Με την υπογραφή του αγαπημένου food blogger Cool Artisan

Το νέο μενού Italus έχει αυθεντικά cannoli, Beyond Burger και μια σειρά vegan γευστικές επιλογές πάντα με την υπογραφή του Γαβριήλ Νικολαϊδη
21.5.2019  | THE LIFO TEAM

Bronco: Ένας παρεΐστικος χώρος για όλες τις ώρες στο Κολωνάκι

Από τον πρωινό καφέ μέχρι το μεσημεριανό lunch break και τα βραδινά μουσικά events, υπάρχει πάντα ένας καλός λόγος για να βρεθείς στο Bronco.
20.5.2019  | THE LIFO TEAM

Fine Mess: Ένα smokehouse στο Κολωνάκι

Η Αμερικανική κουλτούρα του φαγητού, σε ένα κομψό μέρος στο Κολωνάκι
16.5.2019  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

Στο Nakama το sushi γίνεται κομμάτι της καθημερινότητάς σου

Το sushi επανασυστήνεται σε μια casual εκδοχή που το κάνει προσιτό σε όλους, χωρίς να αποποιείται τη γιαπωνέζικη ταυτότητά του.
15.5.2019  | THE LIFO TEAM

Βασίλαινας: αγαπημένες γεύσεις και επιτυχημένη παράδοση ενός αιώνα

Ένας γαστρονομικός προορισμός όπου θέλεις πάντα να επιστρέφεις
4.5.2019  | ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

«Θα σε κάνω βασίλισσα» με κρασί, ουίσκι και εκλεκτά πιάτα

Το wine & whisky bar restaurant βρίσκεται σε έναν χώρο του Βοτανικού που το 1920 χρησίμευε για να συναρμολογούν λεωφορεία
4.5.2019  | ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

Στο κηφισιώτικο Arch, ένα υπέροχο all-day spot

Η φιλοσοφία της κουζίνας ακολουθεί την εποχικότητα με φρέσκα προϊόντα και εμμένει στα καλοδιαλεγμένα υλικά που συνθέτουν πιάτα γευστικά
19.4.2019  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

Κιουζίν στο Κολωνάκι: ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα

Εδώ η μαγειρική κάνει βουτιά στις ελληνικές γεύσεις και τις αποδίδει με μια πιο σύγχρονη πινελιά
19.4.2019  | ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
<
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή