5 χρόνια Μπέλ Ρέυ

Το Μπέλ Ρέυ γίνεται 5 και το γιορτάζει.

Newsroom 20.10.2019 | 00:00

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, από τις 18:00 το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχτα, το Μπέλ Ρευ γιορτάζει τα 5α του γενέθλια, με τους Chevy και Mr.Z (δύο εκ των resident DJs του Needless) και τους Christos Aggelopoulos και Panagiotis Menegos του Diskotekken, σε ένα απογευματινό, Κυριακάτικο dance party.

 

Οι Diskotekken Xρήστος Αγγελόπουλος και Παναγιώτης Μένεγος μπαινοβγαίνουν σε ραδιόφωνα, περιοδικά, μικρά και μεγάλα dj booths κι από το 2014 διαλέγουν παρέα «indie anthems που χορεύονται, σκοτεινά synths για τα μελαγχολικά αγόρια και κορίτσια που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα αναλογικά 80s, μεταλλαγμένη disco για όσους δε θέλουν να γυρίζουν μόνοι τους σπίτι, acid δυναμίτες για τους αθεράπευτους ravers.

 

To Needless είναι ένα κινητό party, μια μουσική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε και δρα στην Αθήνα από το 2011. Εχει συνεργαστει με κορυφαιους διεθνείς καλλιτέχνες (Roman Flugel, Gerd Janson, Alexis Taylor (Hot Chip), Prins Thomas, Tornado Wallace, Autarkic, Moscoman, Baris K., Lena Willikens, Autarkic κ.α.), αλλά και με τους καλύτερους ντόπιους DJs, selectors και μουσικούς, εστιάζοντας στην DJ κουλτούρα και τις ποιοτικές επιλογές από ένα ευρύ φάσμα της ηλεκτρονικής και μοντέρνας μουσικής.

ΠΟΤΕ20/10/2019 - 20/10/2019
ΠΟΥΜΠΕΛ ΡΕΫ
Οδηγός Διασκέδαση