Deep Phase: Artslaves

Για το closing party της φετινης χειμερινης σεζόν, η Deep Phase υποδέχεται τους Artslaves, το δημοφιλές δίδυμο της ιταλικής underground tech house + minimal tech σκηνής.

Newsroom 18.5.2019 | 00:00

Για το closing party της φετινης χειμερινης σεζόν, η Deep Phase υποδέχεται τους Artslaves, το δημοφιλές δίδυμο της ιταλικής underground tech house + minimal tech σκηνής και ιδρυτές της MOAN recordings.

Το Ιταλικό δίδυμο των Artslaves δημιουργήθηκε το 2012 από δύο νέους παραγωγούς, τον Alex και τον Dom, σε συνδυασμό με την δισκογραφική τους Moan recordings η οποία μέσα σε λίγα χρόνια έγινε μία από τις πλέον δημοφιλείς Tech House/ Deep Tech δισκογραφικές στο κόσμο, με εκατοντάδες επιτυχημένες κυκλοφορίες και με μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες καλλιτέχνες της underground σκηνής.

 

Από την ίδρυσή της η Moan τούς έχει βοηθήσει να έχουν μία τεράστια επιτυχία με απανωτά showcases σε όλη την Ευρώπη, σε μερικά από τα καλύτερα clubs όπως Sankeys στην Ibiza, Supermarket στην Zurich, Electric Brixtol στο London, Cosmic Ballroom στο Newcastle, Gate n*5 στη Hull, Grelle Forelle στη Wien, Duel Beat στη Naples και πάρα πολλά άλλα.

 

Πάντα εκφράζουν το μουσικό τους background μέσα από την Tech house στο Minimal και Techno, ζωντανεύοντας μερικά παλαιά θρυλικά κομμάτια με μοντέρνους και βαθύς ήχους δίνοντας στα σετ τους τη δική τους ταυτότητα.


Έχουν κάνει πάρα πολλές σημαντικές συνεργασίες μέσα σε αυτά τα χρόνια με πολλούς εξαιρετικούς παραγωγούς όπως Oxia, Wade, Leon, Joey Daniel, Astin, Loquace, Stefano Noferini και κυκλοφορίες σε σπουδαίες δισκογραφικές οπως Snatch, Deeperfect, Set About, Diversions Music, Inmotion.

ΠΟΤΕ18/05/2019 - 18/05/2019
ΠΟΥSTEAM ATHENS
Οδηγός Διασκέδαση