Το Habeat Records συνεχίζει με το 2ο πάρτυ κατά σειρά για τη νέα σεζόν στο six d.o.g.s., προσκαλώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Γερμανό βετεράνο dj και σπουδαίο παραγωγό, Efdemin.

 

Μαζί του τρεις αγαπημένοι έλληνες djs και παραγωγοί, ο resident των habeat showcases Outermost, γνωστός και ως Miltiades, ακολουθεί ο Kera aka BMSK, ιδιοκτήτης του θρυλικού Astron Bar, και κλείνουμε με ένα σπουδαίο ταλέντο που κάνει την παρθενική του εμφάνιση στα decks του gig space, τον αγαπημένο gosu skater και music lover Mavridis.

 

Με 15 πια χρόνια πορείας σαν dj και παραγωγός, ο Μιλτιάδης Μερεντίτης έχει παρουσιάσει το πολύπλευρο μουσικό του ταλέντο solo ως Outermost, K100 Signal και το πιο γνωστό Miltiades αλλά και μέσα από τις συνεργασίες του στα duo projects, Templeyard Studios με τον Goolyk, Unix Systems με τον Ιωάννη Σαββαΐδη και ως Tripolar Cell με την Ρένα Ρασούλη aka Venus Volcanism.

 

Βασικός συντελέστης της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής κουλτούρας απο τα τέλη της δεκαετίας του '90 σαν dj BMSK και σαν συν-ιδιοκτήτης του Astron Bar από τα μέσα του '00. Ο Κώστας Κερασιώτης aka Kera αποδεικνύει συνέχως μέσα από τα dj sets του την αγάπη του για τον δίσκο αλλά και τις επιδέξιες τεχνικές του djing. Θα έχουμε την τιμή να τον φιλοξενούμε για πρώτη φορά στα showcases μας.

 

Ο Κωνσταντίνος Μαυρίδης είναι ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά της Αθηναϊκής σκηνής. Τα dj sets του κινούνται ευέλικτα σε διάφορα bpm καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου, ξεπερνώντας τις άλλοτε αυστηρές γραμμές του techno. Τα τρία τελευταία χρόνια αποτελεί μέρος του Cannibal Radio.