Bloody Hawk

O Bloody Hawk live από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

LIFOTEAM 2.10.2020 | 00:00

Ο Bloody Hawk, o 24χρονος ράπερ που έχει επανασυστήσει στο κοινό την εγχώρια hip-hop σκηνή, έρχεται στον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος για μια συναυλία γεμάτη ενέργεια και πάθος. 


Με εφόδιο τα δύσκολα προσωπικά του βιώματα, ο νεαρός ράπερ από την Ξάνθη εκθέτει άφοβα όσα αισθάνεται, ξεδιπλώνοντας σκέψεις, προβληματισμούς και ανασφάλειες, προσκαλώντας τον ακροατή να ανακαλύψει ένα κομμάτι της ψυχής του μέσα στους στίχους των τραγουδιών του. Οι φανατικοί θαυμαστές του (και είναι πολλοί) μιλάνε για «σύγχρονη ποίηση». Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Bloody Hawk δίνει μια ειλικρινή προσωπική κατάθεση ψυχής που τελικά λειτουργεί ως όχημα για ποικίλες μορφές ραπ έκφρασης. Έχοντας στο ενεργητικό του 2 studio album, δεκάδες sold out ζωντανές εμφανίσεις και χιλιάδες θεάσεις στα social media, ο Bloody Hawk παραμένει πιστός στο στυλ που ο ίδιος χάραξε από το 2013, όταν άρχισε να ανεβάζει βίντεο με τραγούδια του στο YouTube.


Στη συναυλία του στο ΚΠΙΣΝ ο Bloody Hawk θα ερμηνεύσει τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ 1 Ευρώ, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως «o καλύτερος ελληνικός ραπ δίσκος του 2019», αλλά και από παλαιότερες δουλειές του.


Η δυνατότητα παρακολούθησης της συναυλίας του Bloody Hawk, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου, ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τη συναυλία διαδικτυακά σε αυτή τη σελίδα, στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

ΠΟΤΕ02/10/2020 - 02/10/2020
ΠΟΥΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»
Οδηγός Μουσικής