Toxic Rabbits & Echo Basement

To post punk κουαρτέτο παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ του, City of Dead Lights.

LIFOTEAM 7.11.2019 | 00:00

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου οι Toxic Rabbits θα παρουσιάσουν το City of Dead Lights. Το ντεμπούτο άλμπουμ του post punk κουαρτέτου της Αθήνας.

 

Το City of Dead Lights, είναι ένα χαστούκι στον σύγχρονο αστικό κομφορμισμό μέσα από τις punk μελωδίες και τους υπαρξιακούς στίχους της ευγενικής τραγουδίστριας Δανάης Κασίμη. Το άλμπουμ, αποτελούμενο από 10 κομμάτια, με το «Vertigo» να είναι το πρώτο single, κυκλοφορεί από τις 3 Μαΐου σε CD και ψηφιακή και περιορισμένη έκδοση βινυλίου από την sound effect records.

Οι Echo Basement είναι ένα post-rock, progressive, post-metal συγκρότημα με έδρα την Αθήνα. Ατμοσφαιρικά και ρυθμικά κομμάτια, μελωδικά, αργόσυρτα ορχηστρικά σημεία, αλλά και ξεσπάσματα σε έναν πειραματισμό που ακόμα συνεχίζεται. Το 2011 είχαν κυκλοφορήσει αυτόνομα το πρώτο τους ΕΡ με τον ομώνυμο τίτλο «Stop Rewind Play», ενώ το 2016 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full-length album με τον τίτλο «Placid». Το 2019 κυκλοφόρησε το δεύτερο album τους "Νο Form Of Human Government" από τη Rudu Records.

ΠΟΤΕ07/11/2019 - 07/11/2019
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής