Οι Sugahspank! & The Swing Shoes παρουσιάζουν ζωντανά το καινούριο τους άλμπουμ με τίτλο Cash το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο Ρομάντσο.

 

Τα τραγούδια του Cash που είναι το δεύτερο άλμπουμ της κοινής τους πορείας, γράφτηκαν σε περίοδο τριών χρόνων και ηχογραφήθηκαν σε διάστημα τριών ημερών. Έχουν δοκιμαστεί πολλές φορές ζωντανά στις συναυλίες του γκρουπ και επιτέλους με το Cash αποτυπώνονται σε βινύλιο.

 

To άλμπουμ αποτελείται από οκτώ πρωτότυπα κομμάτια και δύο διασκευές σε παραδοσιακά gospel (Wade in the Water, Satan Your Kingdom Must Come Down). Ξεκινάει με το Heartbreaker, το πιο uplifting κομμάτι του δίσκου ενώ ξεχωρίζουν το Without Saying Goodbye, μία soulful σύνθεση που θυμίζει τον αμερικανικό νότο του Ταραντίνο, το Mountaintop, ένα αργόσυρτο spiritual blues-προσευχή κατά της βίας της πόλης, και το My Bird, ένα χορευτικό old school Swing.

 

Το σύνολο του δίσκου έχει gospel επιρροές και στοιχεία rhythm & blues, soul, swing. Στη live παρουσίαση στο Ρομάντσο θα συμμετέχουν πέντε ακόμη φίλοι/μουσικοί: Zωή Μουράτογλου, Thaliah - Backing Vocals, Γιάννης Δημητριάδης - Keyboards, Ιάκωβος Κρόκος - Harmonica, Γιάννης Τσερώνης - Baritone Sax. Τη βραδιά θα ανοίξει ο Blue John.