Mario Biondi

O Mario Biondi, επιστρέφει στην Αθήνα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, με τις soul ιστορίες του.

LIFOTEAM 28.9.2019 | 00:00

O Mario Biondi, επιστρέφει στην Αθήνα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, με τις soul ιστορίες του, που θα ακουστούν για πρώτη φορά στον επιβλητικό χώρο του Ηρωδείου.

 

Με τη βαθιά χροιά του, θα μας ταξιδέψει στην εποχή των μεγάλων music halls, διατηρώντας παράλληλα το σύγχρονο στοιχείο αλλά και το «ιταλικό» ταμπεραμέντο του. Είτε τραγουδάει jazz, είτε soul standards, η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και οι πλούσιες ενορχηστρώσεις και μελωδίες δημιουργούν ένα σύνολο που μαγνητίζει.

 

Η πορεία του Mario Biondi ξεκίνησε το 2004 και ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας του, για να φτάσει να χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο νέος Barry White. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με τον Αμερικανό θρύλο, Ray Charles, και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Chaka Kahn, Michael Bolton, Incognito και The Crusaders. Σημαντικός σταθμός στην μέχρι τώρα πορεία του είναι η συνεργασία του με τον παγκοσμίως γνωστό δημιουργό και συνθέτη, Burt Bacharach, ενώ η καλλιτεχνική του συνάντησή με τον βετεράνο της soulful house σκηνής, Dimitri From Paris, τον έφερε σε επαφή με ένα ευρύτερο ακροατήριο, το οποίο τον αγκάλιασε και έκτοτε τον ακολουθεί πιστά.

 

ΠΟΤΕ28/09/2019 - 28/09/2019
ΠΟΥΗΡΩΔΕΙΟ
Οδηγός Μουσικής