Larry Gus

Γνωστός για τις γεμάτες ενέργεια συναυλίες του, που συνδυάζουν φωνητικά με ηλεκτρονικούς ήχους, ο Larry Gus παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ, καθώς και μουσική από προηγούμενες κυκλοφορίες του.

LIFOTEAM 5.10.2019 | 00:00

Γνωστός για τις γεμάτες ενέργεια συναυλίες του, που συνδυάζουν φωνητικά με ηλεκτρονικούς ήχους, ο Larry Gus παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ, καθώς και μουσική από προηγούμενες κυκλοφορίες του, τον Οκτώβριο, στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας Music Escapades.

 

Ο μουσικός Παναγιώτης Μελίδης δραστηριοποιείται στην ελληνική εναλλακτική σκηνή από το 2006, όταν και στράφηκε στη δημιουργία ηλεκτρονικής μουσικής μετά τη διάλυση του πανκ ντουέτου του Ginger. Υιοθέτησε το ψευδώνυμο Larry Gus, ένα ενδιαφέρον λογοπαίγνιο με τη λέξη «λάρυγγας», για να δώσει το στίγμα του νέου του ήχου.

 

Η μουσική του Larry Gus συνδυάζει ηχητικές κατασκευές με βάση μουσικά samples και ψυχεδελικές ποπ μελωδίες. Οι πρώτες του ηχογραφήσεις έγιναν γνωστές από τηλεοπτικά σποτ και άνοιξαν τον δρόμο για συναυλίες με loops και επί σκηνής δημιουργία καλειδοσκοπικών beats. Μετά από μια μεγάλη σειρά δισκογραφικών εμφανίσεων σε συλλογές, remix και online, o Larry Gus κυκλοφόρησε το πρώτο του πλήρες άλμπουμ, Silent Congas, ψηφιακά το 2012, πριν ακολουθήσει το Years Not Living το 2013. Το τρίτο του άλμπουμ, Subservient, θα κυκλοφορήσει από την DFA το 2020.

ΠΟΤΕ05/10/2019 - 05/10/2019
ΠΟΥΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΏΝ / ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
Οδηγός Μουσικής