Post Lovers & Late Farewell

Tο προσωπικό project της Ελένης Καραγεώργου μαζί με τους Late Farewell στη σκηνή του 6 d.o.g.s.

LIFOTEAM 29.9.2019 | 00:00

Οι Post Lovers, το προσωπικό project της Ελένης Καραγεώργου, μας συστήθηκαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2017, με το single "Melbourne/Going Anyway" της επετειακής σειράς "A Distant Victory Singles Club". Παίζουν μικρά indie folkτραγούδια και τους αρέσουν τα δεύτερα φωνητικά και τα 90′s που τους μεγάλωσαν. Το ντεμπούτο album τους ηχογραφήθηκε στο Suono
studio σε παραγωγή του Coti K και κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2018 από την Inner Ear Records.

 

Η Παναγιώτα Αλτανοπούλου, μαζί με τους Κώστα Σιδηροκαστρίτη (guitar) και Μαρία Κερκίδου (cello), παρουσιάζει original συνθέσεις, κινούμενη στα πλαίσια της folk, indie folk και country σε ακουστικό και ambient περιβάλλον.


Late Farewell είναι το πρώτο της προσωπικό project, το οποίο δημιουργήθηκε το 2013 μετά από μήνες έντονης και διαρκούς αναζήτησης στο πεδίο της σύγχρονης αμερικάνικης folk. Καθοριστικές επιρροές, μεταξύ άλλων, ήταν οι: Laura Marling, Ray Lamontagne, Nick Drake, Rascal Flatts, James Taylor, Patty Griffin, The Weepies, Dixie Chicks, Billy Joel και άλλοι ενώ τη βασική θεματολογία του project διαμορφώνουν χρόνια αλλαγών, τάσεων φυγής από την πόλη, συνεχούς μοιράσματος και αναδιάταξης προσωπικών ρυθμών και αναγκών.

ΠΟΤΕ29/09/2019 - 29/09/2019
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής