Angelika Dusk & Ίαν Στρατής, «I need a hero»

80's και 90's «ύμνοι» στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

LIFOTEAM 2.7.2019 | 00:00

H Angelika Dusk και ο Ίαν Στρατής ανοίγουν την πόρτα των εφηβικών τους δωματίων και μας προσκαλούν να μοιραστούμε μαζί τους τις στιγμές ξεγνοιασιάς και ενθουσιασμού που περνούσαν ακούγοντας ατελείωτες ώρες τους αγαπημένους τους μουσικούς ήρωες.


Michael Jackson, Beatles, Queen, Madonna, Justin Timberlake αλλά και Δήμητρα Γαλάνη, Χάρις Αλεξίου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Αλκίνοος Ιωαννίδης και Ξύλινα Σπαθιά είναι κάποιοι από τους πρωταγωνιστές του playlist εκείνων των χρόνων. Σε ένα βράδυ γεμάτο αναμνήσεις και ενέργεια, η Angelika της γενιάς των '80s και ο Ίαν των '90s με ροκ επιρροές, μας καλούν σε μια συναυλία στην καρδιά της πόλης και του καλοκαιριού, όπου θα βγάλουν την playlist των παιδικών τους δωματίων.


To βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου η Angelika Dusk και ο Ίαν Στρατής αναπολούν τραγουδιστές και συγκροτήματα - ήρωες που τους συντρόφευσαν από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους και φέρνουν εκρηκτικά 80's και funky 90's «ύμνους» στον αγαπημένο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Και εμείς θα είμαστε εκεί, because we all need a hero

ΠΟΤΕ02/07/2019 - 02/07/2019
ΠΟΥΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Οδηγός Μουσικής