Jazzét Café European Music Day 2019

Tο Jazzét Café το νέο jazz club της πόλης συμμετέχει για 2η χρονιά στη διοργάνωση της Ευρωπαικής Γιορτής της Μουσικής με συναυλίες γνωστών συνθετών και μουσικών της τζαζ σκηνής.

LIFOTEAM 21.6.2019 | 00:00

Tο Jazzét Café το νέο jazz club της πόλης συμμετέχει για 2η χρονιά στη διοργάνωση της Ευρωπαικής Γιορτής της Μουσικής με συναυλίες κορυφαίων συνθετών και μουσικών της τζαζ σκηνής.


Η έναρξη στις 21 Ιουνίου, στις 10 το βράδυ θα γίνει με το γκρουπ BFAM (Brothers From Another Mother) του βετεράνου ντραμερ Σπύρου Παναγιωτόπουλου με εκλεκτό καλεσμένο τον σαξοφωνίστα Τάκη Πατερέλη.


Το Σάββατο 22 Ιουνίου συνεχίζει η γιορτή της Μουσικής με το modal jazz trio του all range κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή με της νέας γενιάς τζαζ μουσικούς τον Βασίλη Ποδαρά στα ντραμς και Βασίλη Κουτσονάνου στα μπάσα.


Την Κυριακή 23 Ιουνίου, η σπουδαία μουσικός sitar player Νάνα Σιμόπουλος έρχεται από την Νέα Υόρκη και μαzί με τους εξαίρετους μουσικούς του New York World Jazz Group θα συνεπάρει το κοινό της.


Το φιλόμουσο ακροατήριο του Jazzét Café θα απολαύσει τρεις μουσικές βραδιές υψηλής αισθητικής και δημιουργίας.

 

Πρόγραμμα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019: B.F.A.M. with TAKIS PATERELIS
Φίλιππος Παππάς - τενόρο σαξόφωνο, Ραφαήλ Μελετέας- πιάνο, Παναγιώτης Καψαμπέλης – ηλεκτρική κιθάρα, Περικλής Τριβόλης – κοντραμπάσο, Σπύρος Παναγιωτόπουλος – ντραμς

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019: LEFTERIS CHRISTOFIS TRIO
Λευτέρης Χριστοφής – electric, acoustic, synth guitars, Βασίλης Κουτσονάνος -electric & double bass, Βασίλης Ποδαράς - drums

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019: NEW YORK WORLD JAZZ GROUP
Nana Simopoulos: sitar κιθάρα και φωνή, Sam Marlieri: σαξόφωνα, Μάνος Λούτας: μπάσο, Solis Barkis: κρουστά φωνητικά

 

ΠΟΤΕ21/06/2019 - 23/06/2019
ΠΟΥJAZZET CAFE
Οδηγός Μουσικής