Plissken 2019

Απο indie και soul funk σε electronica και synthwave pop, το Plisskën φέρνει για άλλη μια χρονιά ό,τι πιο φρέσκο στην σύγχρονη μουσική.

LIFOTEAM 26.6.2019 | 00:00

Το Plisskën Festival επιστρέφει το καλοκαίρι του 2019 στις 26 & 27 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Δύο μέρες, 3 stages, 12 ώρες non-stop μουσικής ανά ημέρα, ένα γεμάτο Food Court με τις καλύτερες Eλληνικές και διεθνείς γεύσεις, Cocktail Bars με δροσερά καλοκαιρινά ποτά, εξωτερικoί Lounge χώροι και πολλές άλλες δραστηριότητες.

 

Απο indie και soul funk σε electronica και synthwave pop, το Plisskën φέρνει για άλλη μια χρονιά ό,τι πιο φρέσκο αλλά και καταξιωμένο στην σύγχρονη μουσική, με μοντέρνους «θρύλους» αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες. Tα 3 stages του Plisskën 2019 θα φιλοξενήσουν 34 καλλιτέχνες προσφέροντας 12 ώρες γεμάτες μουσική κάθε μέρα.

 

Headliners στο φετινό Plisskën θα είναι ο «πατέρας» της Disco και πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής Giorgio Moroder, η δημοφιλής modern soul κολεκτίβα των Jungle, οι εκπληκτικοί Τουαρέγκ μουσικοί από τη Σαχάρα Tinariwen αλλά και η underground super star της house σκηνής, The Black Madonna.

 

Το lineup θα συμπληρώσουν το indie τρίο από τη Σουηδία Peter Bjorn and John, ο γνωστός παραγωγός ρυθμικής electronic world μουσικής Nicola Cruz και το ανερχόμενο darkwave ντουέτο των Boy Harsher.

 

Μεγάλο μέρος του lineup του Plisskën Festival 2019 αποτελούν παγκοσμίως αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες που θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα όπως οι Rone, Donny Benet, Jane Fitz, Bombino και Giant Swan.

ΠΟΤΕ26/06/2019 - 27/06/2019
ΠΟΥΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
Οδηγός Μουσικής