4ο Bobos Arts Festival

Το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ Bobos Arts Festival επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου.

LIFOTEAM 1.6.2019 | 00:00

Το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ Bobos Arts Festival επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου το Σάββατο 1 Ιουνίου, με ένα πρόγραμμα πιο πλούσιο και διασκεδαστικό από ποτέ.

 

Κάτω από τα δέντρα και τις τέντες του καταπράσινου κήπου του Μεγάρου, μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν επιλεγμένες παραστάσεις και δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά από 3 έως 12 ετών. Μια ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στην τέχνη και στον πολιτισμό για τα παιδιά. Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, shows και μια σειρά πρωτότυπων εργαστηρίων και δράσεων, σε μια μοναδική φεστιβαλική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

 

Η Τατιάνα Ζωγράφου μαζί με τη μουσική της παρέα και μια τριανταμελή παιδική ορχήστρα τραγουδάει για "Για έναν κόσµο που αλλάζει... κι αγκαλιάζει!", οι μύθοι του Αισώπου ζωντανεύουν στη σκηνή από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος και η οκταμελής Παραµυθένια Ορχήστρα με μια ευφάνταστη μουσική παράσταση μας μιλάει για ένα ξωτικό και μια χύτρα γεμάτη χρυσάφι.

 

Ακροβάτες, περιφερόμενα μουσικά δρώμενα, ξυλοπόδαροι, bubble show, εικαστικά εργαστήρια, παραμύθια, yoga sessions και πολλές ακόμα εκπλήξεις θα γεμίσουν τον κήπο του Μεγάρου στη μεγαλύτερη γιορτή για το παιδί, τον πολιτισμό και τις τέχνες! Το φεστιβάλ παρουσιάζει ο ηθοποιός Γιάννης Σαρακατσάνης.

ΠΟΤΕ01/06/2019 - 01/06/2019
ΠΟΥΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Οδηγός Μουσικής