Blend Mishkin & Roots Evolution: Skarra Mucci

Ο Blend Mishkin και οι Roots Evolution τον ''πρόεδρο'' της dancehall, Skarra Mucci από την Τζαμάικα.

LIFOTEAM 10.5.2019 | 00:00

Ο Blend Mishkin και οι Roots Evolution, επιστρέφουν δυναμικά στο Gagarin για να παρουσιάσουν το ''Wildfire", το νέο τους album που θα κυκλοφορήσει από τη γαλλική Undisputed Records και συναντούν τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού, τον ''πρόεδρο'' της dancehall, Skarra Mucci από την Τζαμάικα με τον Selector I-Nity σε ένα εκρηκτικό double bill show.

 

Το νέο άλμπουμ του Blend Mishkin και της τρομερής αυτής δύναμης που ακούει στο όνομα Roots Evolution λέγεται Wildfire και πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από την γαλλική Undisputed Records.

 

Ενα μειγμα ακουσμάτων που δανείζεται στοιχεία απο την Soul, τα Rhythm n' Blues, την Reggae και το Dub ως φιλοσοφία Remix.
Ολα αυτα με κύριο άξονα την αδιαμφισβήτητη αγάπη του Blend και των Roots Evolution για την μουσική της Jamaica, απο τα πρώιμα Calypso και το Ska, στο Rock Steady και αργοτερα το Rub a dub, το Dancehall τα Roots και την εξέλιξη τους.

 

Οι συμμετέχοντες σε αυτό, διεθνείς καλλιτέχνες από τον κόσμο της reggae όπως ο Gappy Ranks, ο θρυλικός Carlton Livingston και ο Skarra Mucci κάνουν αυτό το δίσκο να ξεχειλίζει από ταλέντο.


Ήδη, το πρώτο σινγκλ "Stop Run Maths" με τον Teacha Dee στα φωνητικά βρίσκεται, στα playlist πολλών ραδιοφώνων, από τον δικό μας Κosmos μέχρι το BBC.

ΠΟΤΕ10/05/2019 - 10/05/2019
ΠΟΥGAGARIN 205
Οδηγός Μουσικής