Dr. Awkward & The Screws

Οι Dr.Awkward The Screws ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν το πρώτο τους full length album ''Gettin' out of Style'', παρέα με τους Knock Nevis.

LIFOTEAM 5.4.2019 | 00:00

Την Παρασκευή 5 Απριλίου οι Dr.Awkward The Screws ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν το πρώτο τους full length album ''Gettin' out of Style'', παρέα με τους Knock Nevis. Heavy blues ατμόσφαιρα, groove, ψυχεδελικές εξάρσεις και βαρία riffs είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την νέα δισκογραφική δουλειά του αθηναϊκού κουαρτέτου. Το ''Gettin' out of Style" ηχογραφήθηκε στα Ritual Studios υπό την επιμέλεια του Στέλιου Εφεντάκη (S_FX).

 

Οι Dr. Awkward The Screws κινούνται σε rock και heavy blues μουσικά μονοπάτια. Έχουν εμφανιστεί στο Gyftopoulou Street Fest με συγκροτήματα όπως οι Vodka Juniors, Whereswilder, 7 odds, και Overjoyed, και στο Κύτταρο ως support μπάντα των Imperial State Electric - του Nicke Andersson. Στις 18 Φεβρουαρίου του 2019 κυκλοφόρησαν ο πρώτο τους full
length album με τίτλο " Gettin out of Style ".


Οι Knock Nevis είναι ένα rock'n'roll power τρίο που σχηματίστηκε στην Αθήνα στις αρχές του 2017, αποτελούμενο από ενεργά και πρώην μέλη συγκροτημάτων με σημαντική πορεία στον χώρο. Αυτοί είναι οι Jorgo (Korsikov) στο μπάσο και το μικρόφωνο, Andrew (ex - Drunk Motherfuckers) στην κιθάρα και Jerry (Disconnected) στα τύμπανα. Παίρνοντας το όνομα του μεγαλύτερου supertanker που φτιάχτηκε ποτέ, οι Knock Nevis ήταν ετοιμοπόλεμοι να ξεκινήσουν το μεγάλο μουσικό τους ταξίδι.

ΠΟΤΕ05/04/2019 - 05/04/2019
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής