Την Παρασκευή 22 Μαρτίου οι Strawberry Pills και ο Βερολινέζος Oberst Panizza (πρώην Velvet Condom) θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή του Death Disco. Το αθηναϊκό ντουέτο επιστρέφει και στις live εμφανίσεις έπειτα από την κυκλοφορία του νέου τους single και προπομπό της επερχόμενης ολοκληρωμένης τους δουλειάς, "Verbal Suicide".

 

Strawberry Pills

Οι Strawberry Pills είναι ένα αθηναϊκό ντουέτο που συνδυάζει Dark/Romantic ήχους με Minimal στοιχεία, έχοντας παράλληλα Cold-Wave επιρροές. Αποτελούνται από τη Valisia Odell και τον Αντώνη Κωνσταντάρα, δύο καλλιτέχνες με έντονη παρουσία στην εγχώρια και όχι μόνο, underground πραγματικότητα.

 

Σχηματίστηκαν το 2012 και μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει 2 E.P. (Strawberry Pills, Conversation Piece) και ένα Single (Verbal Suicide). Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε κάποια από τα πιο γνωστά venues της χώρας (Gagarin 205, Six d.o.g.s., Coo Bar, Death Disco) έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Soft Moon, The KVB, Velvet Condom κ.α..

 

Oberst Panizza

Ιδρυτικό μέλος και συνθέτης του γρουπ Velvet Condom. Πλέον συνεχίζει ως solo καλλιτέχνης, με προγραμματισμένες synth μελωδίες και ρομποτικά φωνητικά, βασιζόμενος στις ρίζες της πρώιμης ηλεκτρονικής pop.