Romantso <3 Kormoranos: Jaakko Eino Kalevi

Ο Φινλανδός καλλιτέχνης ολοκληρώνει τη μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία στην Αθήνα

LIFOTEAM 30.3.2019 | 00:00

Ο Φινλανδός Jaakko Eino Kalevi, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του "Out of Touch", του τρίτου προσωπικού του δίσκου (και δεύτερου στην Weird World της Domino), ολοκληρώνει τη μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία που ξεκίνησε τον Ιανουάριο ως τριμελές live σχήμα, έχοντας τελικό προορισμό την Αθήνα. Ένα event από την επιτυχημένη συνεργασία "Ρομάντσο ♥ Κορμοράνος" με ένα πολύ ιδιαίτερο opening act από τον Γάλλο Guillaume Marietta της Born Bad Records.

 

Εμπνευσμένο σε μεγάλο μέρος από τον καιρό που πέρασε στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια με σποραδικές αλλά τακτικές επισκέψεις (μια σχέση που ξεκίνησε λίγο πριν από τη ραδιοφωνική επιτυχία του "No End" και την εμφάνισή του στο Plissken του 2015), το "Out Of Touch" εμπλούτισε την δισκογραφία του Jaakko Eino Kalevi με μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ποπ μελωδίες του. Αφήνοντας - προσωρινά έστω - στην άκρη τους ηλεκτρονικούς πειραματισμούς προηγούμενων πρόσφατων project του, επικεντρώθηκε και πάλι στις soft rock, electropop εμμονές του για έναν εξαιρετικό δίσκο γεμάτο υποψήφια singles.

 

Το "ζέσταμα" της βραδιάς θα αναλάβει ο Γάλλος Marietta, σε μια σόλο παρουσίαση κομματιών από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ στην Born Bad Records, με πιο πρόσφατο το "Le Passagere", που ηχογράφησε στο Λος Άντζελες με παραγωγό τον Chris Cohen, mixer τον Kenneth Gilmore των Ariel pink's Haunted Graffiti και τα φαντάσματα των Syd Barret και Lou Reed στο στούντιο.

ΠΟΤΕ30/03/2019 - 30/03/2019
ΠΟΥBios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Οδηγός Μουσικής