Colorgraphs/ Jef Maarawi

Το πρότζεκτ παρουσιάζει για πρώτη φορά υλικό από τον δίσκο Gradients.

LIFOTEAM 22.3.2019 | 00:00

Η αρχή έγινε το 2013 σ' ένα αθηναϊκό υπνοδωμάτιο, με μόνο γνώμονα τη φωνή και το πόσο μπορεί αυτή να τεντώσει και να αποδώσει σαν όργανο. Έως και σήμερα το πρότυζεκτ συνεχίζει πορεία με την ίδια βάση, έχοντας περάσει απο υπνοδωμάτια σε σαλόνια και από σαλόνια στο στούντιο της Sonic Playground.

 

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά ''Gradients'' κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του '18. Tο πρότζεκτ βασίζεται σε δύο ακόμη πυλώνες. Τύμπανα και μπάσο, γεμίζουν το φάσμα που δημιουργείται εξαρχής, μέσω loops και fx. Υλικό από τον πρώτο δίσκο, θα παρουσιαστεί στο six d.o.g.s για πρώτη φορά μετά την κυκλοφορία του, με φυσικά όργανα όπως στην παραγωγή.

Ο Jef Maarawi είναι μουσικός και ηθοποιός από την Αθήνα. Γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, και είναι επηρεασμένος από folk μουσικούς όπως ο Bonnie 'Prince' Billy, o Eliott Smith και ο Father John Misty, καθώς και από την Βραζιλιάνικη μουσική κουλτούρα.

 

Το 2007 ξεκίνησε το μουσικό project Egg Hell και κυκλοφόρησε ένα ομότιτλο EP το 2009. Ακολούθησαν ένα δεύτερο EP με τίτλο "Brownie Crumbs" το 2011 και το πρώτο album με τίτλο ''Once Part of a Whole Ship" το 2014. To χειμώνα του 2016 ηχογράφησε στο στούντιο του King Elephant τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Comfort Food'', που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2017 από την Inner Ear.

ΠΟΤΕ22/03/2019 - 22/03/2019
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής