Tesoro 2009-2019: 10 Χρόνια Felizol & The Boy

Οι Felizol and The Boy γιορτάζουν τα δέκα χρόνια ύπαρξης τους με ένα 12ωρο πάρτι στο 6 d.o.g.s.

LIFOTEAM 3.3.2019 | 00:00

Οι Felizol and The Boy γιορτάζουν τα δέκα χρόνια ύπαρξης τους με την κυκλοφορία της κασέτας τους «Tesoro» στο six d.o.g.s στις 3 Μαρτίου με ένα 12ωρο πάρτι, συναυλίες, dj sets, guests, προβολές και πολλά άλλα.


Οι Felizol & The Boy δισκογραφούν εδώ και δέκα χρόνια παρέα, υπογράφουν σάουντρακ ταινιών και εμφανίζονται άλλοτε πυκνά και άλλοτε αραιά σε κλαμπ, συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Το Tesoro είναι το δεύτερο Long Play τους πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο τους Like Cannibal Father Like Cannibal Son που κυκλοφόρησε το 2014 από το εκλεκτικό σκωτσέζικο label του JD Twitch, Optimo Music. To Tesoro κυκλοφορεί σε limited έκδοση κασέτας και ψηφιακά από την Sportex Audio (https://felizol.bandcamp.com). Περιέχει 6 ακυκλοφόρητες συνθέσεις, το summer house hit O.H.I.O. (2010) που τους σύστησε – ως ντουέτο – στη δισκογραφία 10 χρόνια πριν, το αλλόκοτο white label released The Weirdos of Oz (2011), το σαουντρακικό September Hurts (2011) που γράφτηκε για τις ανάγκες της ταινίας της Ρηνιώς Δραγασάκη «Ο Μπαμπάς μου, ο Λένιν και ο Φρέντυ (2011).


Οι F.T.B. λένε για τον Tesoro και τις συνθέσεις του που ξεκινάνε από το 2009 και ολοκληρώνονται σήμερα με αυτή τους την κυκλοφορία: "Πριν από μια δεκαετία, παρέα με τον Αλέξανδρο αφήσαμε σιδερότυπα κάποια απ' τα νιάτα μας σε υπόγεια της Ιπποκράτους, στο Βιός της Πειραιώς, σε κάτι μαγαζιά που άνοιξαν τη Δευτέρα και έκλεισαν την Κυριακή και φυσικά στα Φούνγκους σαββατιάτικα πάρτυ μας στα Έξι Σκυλιά. Κάπου ανάμεσα στην κληρονομιά του χάουζ και την αθηναϊκή νέα ψύχωση, τα κλαμπίσια λάιβ μας έφεραν σίγουρα κοντά τους φίλους μας, έκαψαν ότι μπορούσε να καεί και προφανώς ως λατρείες του εφήμερου δεν άφησαν παρά μόνο κάποιες στάχτες στον αστικό μας πολιτισμό.


Το O.H.I.O. γράφτηκε τέτοια εποχή πριν από 9 χρόνια στο Κάβο Παραντίσο της Μυκόνου και κυκλοφόρησε λίγο μετά σε βινύλιο από την Ntrop Recordings, παρέα με το She Is My Party She Is My Port και ένα πραγματικά αλλόκοτο ρεμίξ του Gavin Russom. To O.H.I.O. ξανακυκλοφορεί σήμερα μαζί με τραγούδια που δεν χώρεσαν σε κανένα album, ep, compillation. FantasyRock συνθέσεις και Chicago - Omonoia House χαμένα anthems.".

ΠΟΤΕ03/03/2019 - 03/03/2019
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής