Οι Dance with Invisible Partners παρουσιάζουν στο six d.o.g.s το ντεμπούτο album "Honey". Το άλμπουμ κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή τον Οκτώβρη 2018 βρίσκοντας απευθείας τη θέση του στα FM και ιντερνετικά ραδιόφωνα.

 

Περιλαμβάνει εννιά τραγούδια μεταφυσικής pop, με στοιχεία dark alternative, κλασικισμού και ανατολίτικης μουσικής που θα παρουσιαστούν -μεταξύ άλλων -για πρώτη φορά ζωντανά full band.

 

Μαζί τους θα εμφανιστεί το electropop / synthwave duo των Marva Von Theo, που σχηματίστηκε το 2016 από την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Μάρβα Βούλγαρη, που έχει ως έδρα την Αθήνα, και τον συνθέτη-παραγωγό Τεό Φοινίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Βιέννη.

 

To ντεμπούτο άλμπουμ τους "Dream within a Dream" κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή στις αρχές του 2018, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σε αυτό είναι εμφανής η προσήλωσή τους στον ηλεκτρονικό ήχο, ο οποίος πλαισιώνεται από ένα πλήθος επιρροών από την μουσική των 80's μέχρι σήμερα.

 

Έχουν στο ενεργητικό τους αρκετές συναυλίες σε αθηναϊκές σκηνές σε συνεργασία με καλλιτέχνες, όπως οι M.A.T.E, MENTA, Sma Rag Da, Πικάπ κ.α, ενώ από τις πιο σημαντικές live εμφανίσεις τους αποτέλεσε το opening act στην Molly Nillson τον Σεπτέμβρη του 2017. Το Νοέμβριο του 2018 συμμετείχαν στο Linecheck Festival στο πλαίσιο του Milano Music Week.

 

Αυτή την περίοδο ηχογραφούν κομμάτια για τον δεύτερο τους δίσκο ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019.