Nalyssa Green Μπλουμ Live

H Nalyssa Green παρουσιάζει ζωντανά, και για πρώτη φορά στην ολότητά του, τον τρίτο προσωπικό της δίσκο.

LIFOTEAM 24.11.2018 | 00:00

Η Ναλύσσα Γκρην ανεβαίνει στη σκηνή του Ρομάντσου, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης αυτής, για να παρουσιάσει ζωντανά τον καινούριο δίσκο της.

 

Το "Μπλουμ" κυκλοφόρησε την 1η Οκτώβρη από την Inner Ear, και αμέσως απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Πρόκειται για τον τρίτο προσωπικό δίσκο της Ναλύσσα, τον πρώτο με ελληνικό στίχο. Δέκα συνθέσεις με άρωμα Αθήνας, έρωτα, μελαγχολίας, πτώσεων, πτήσεων, άνθισης, και συνειδητοποίησης.

 

Θα παρουσιαστούν πρώτη φορά ως ολότητα, live από τη φανταστική μπάντα της Ναλύσσα Γκρην που αποτελείται από τους εξής: Εβάνκελος Ασλανίδης: τύμπανα, drum pad, Δεσποινίς Τρίχρωμη: πλήκτρα, φωνή, Ελευθέριος Βολάνης: κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα, Κατερίνα Παπαχρήστου: μπάσο, πλήκτρα, φωνή, Ναλύσσα Γκρην: πλήκτρα, κιθάρα, θέρεμιν, φωνή, Σταύρος Γεωργιόπουλος: ήχος, Στέβη Κουτσοθανάση: φώτα, Κάκια Κωνσταντινάκη: visuals.

 

Τη συναυλία θα ανοίξει ο Kristof με το πιάνο του, τη βαθιά φωνή του και τα ζεστά και γεμάτα εικόνες τραγούδια του. Στο χώρο θα πωλείται ο δίσκος σε τρεις μορφές: βινύλιο, cd και μία ακόμα σπέσιαλ μορφή -έκπληξη.

ΠΟΤΕ24/11/2018 - 24/11/2018
ΠΟΥBios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Οδηγός Μουσικής