RSLG Quartet, Glue & Ignaz Schick, Improv 1

Δύο διαφορετικά σχήματα, οι RSLG από την Αθήνα και οι Glue σε συνεργασία με τον Ignaz Schick από το Βερολίνο, σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, όπου η αυτοσχεδιαστική τζαζ συναντά την ηλεκτρονική μουσική με τρόπο απρόβλεπτο.

LIFOTEAM 16.11.2018 | 00:00

Μπορούν οι ηλεκτρονικοί ήχοι να ακούγονται ταυτόχρονα οργανικοί και ακουστικοί; Το Improv I παρουσιάζει μια από τις κυρίαρχες τάσεις στη σύγχρονη αυτοσχεδιαστική τζαζ, με δύο αντιπροσωπευτικά σχήματα του είδους, τα οποία πειραματίζονται με live electronics, samples, ηχητικά παιχνίδια και οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει πρωτότυπα πολυσυλλεκτικά ηχοχρώματα.

 

Με επίκεντρο την avant-jazz και τις εφαρμογές των νέων μέσων, το αθηναϊκό κουαρτέτο RSLG απογειώνει το κοινό σε στιγμές συναισθηματικής φόρτισης, οδηγώντας το σε μια απελευθερωτική διάσταση, σε μια αίσθηση ότι ο χρόνος διαστέλλεται. Στη συνέχεια, οι Glue μαζί με τον sound artist Ίγκνατς Σικ από το Βερολίνο εμπλουτίζουν τους μουσικούς τους αυτοσχεδιασμούς με «πειραγμένους» ηλεκτρονικούς ήχους.

 

Η ανορθόδοξη προσέγγισή τους βασίζεται στην ισότιμη συμμετοχή των οργάνων και αφήνει στον ακροατή μια συναρπαστική ηχητική παρακαταθήκη γεμάτη κρυφές εντάσεις και εκπλήξεις.

ΠΟΤΕ16/11/2018 - 16/11/2018
ΠΟΥΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ
Μικρή Σκηνή
Οδηγός Μουσικής