Μονοκόκαλο

Το νέο φεστιβάλ του Gagarin φέρνει στη σκηνή ελληνικά συγκροτήματα με ελληνικό στιχό

LIFOTEAM 5.10.2018 | 00:00

Sigmataf
Γεννήθηκε το 1980 και ζει στην Αθήνα. Με την μουσική ξεκίνησε από το hip hop σχήμα "Prohja" και μετέπειτα υπήρξε μέλος των "Βαβυλώνα" ως στιχουργός κι ερμηνευτής με το ψευδώνυμο "κοράκι" μέχρι το 2003.


Από το 2010, κινείται στην δισκογραφία ως Sigmataf έχοντας κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή δύο προσωπικά album ["Ξύπνα. Ώρα για ύπνο" / 2010] - ["Τι κάνει σε είσαι να ; εδώ" / 2012] συν ένα EP ψηφιακά [METAVASI·3 / 2017 Digital Release].

 

Τεφλόν
Οι 5 έχουν τιθασεύσει τον χρόνο. Εμφανίζονται στην δισκογραφία από το 1877, επινοώντας ξανά και ξανά τον καλλιτεχνικό τους εαυτό συνθέτοντας όλες τις μουσικές επιτυχίες που γνωρίζετε, αυτές που δεν γνωρίζετε αλλά και αυτές που θα γνωρίσετε.

 

Από το 2007 επιλέγουν να εμφανίζονται, ύπουλα, τυχαία και σποραδικά ως τεφλόν. Ο τρίτος δίσκος τους ήδη μεταδίδεται με κύματα άλφα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς πομπούς αλλά και από μόντεμ-ρούτερ. Τους ξέρετε, απλά δεν τους γνωρίζετε.

 

Αγόριαstonilio

Τα αγόριαstonilio μετράνε ήδη 5 χρόνια ύπαρξης. Στο διάστημα αυτό έχουν κυκλοφορήσει 2 albums και ένα digital single. Μόλις φέτος κυκλοφόρησε από την B-Otherside Records το δεύτερο τους album "Ο αυτοκράτορας της μπούρδας".
Λίγο πριν ξαναμπούν στο studio για να ηχογραφήσουν το 3ο album, κάνουν μια στάση στο Gagarin για μία βραδιά γεμάτη αίμα, πάρκιν και ιδρώτα.

 

Αστρογόνο
Οι αστρογόνο σχηματίζονταν για αρκετά χρόνια μέσα από την μουσική ζύμωση μιας παρέας ανθρώπων. Η σημερινή τους μορφή ολοκληρώθηκε κατά την περίοδο 2015-2017, όταν και προχώρησαν στην παραγωγή του δισκογραφικού ντεμπούτου τους, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017. Η μουσική τους έμπνευση πηγάζει από πολλές και ετερόκλητες επιρροές που φέρουν τα έξι μέλη τους.

 

Μέσα από το συνεχή πειραματισμό και την εξερεύνηση των προσωπικών και συλλογικών τους μουσικών ορίων, σκοπός τους είναι η επανανοηματοδότηση αυτών των επιρροών μέσα από έναν νέο ήχο, καθώς και η δημιουργία μουσικής και στίχων, που αποφεύγουν κάθε είδους σκοπιμότητα και πηγάζουν από όσο το δυνατόν πιο βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα.

ΠΟΤΕ05/10/2018 - 05/10/2018
ΠΟΥGAGARIN 205
Οδηγός Μουσικής