Lee Ranaldo, Songs & Stories

O κιθαρίστας και συνιδρυτής των Sonic Youth έρχεται στην Αθήνα

LIFOTEAM 18.9.2018 | 00:00

Tα SNFCC Sessions επιστρέφουν στο ΚΠΙΣΝ: Μια σειρά μουσικών συναντήσεων με καλεσμένους από την παγκόσμια και εγχώρια σκηνή σε έναν συνδυασμό ανοιχτής συζήτησης και DJ set ή live performance. Επόμενος καλεσμένος των SNFCC Sessions, o Lee Ranaldo, ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών και συνιδρυτής των Sonic Youth.

Ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής, δημιουργός, visual artist, συγγραφέας και παραγωγός έρχεται να μοιραστεί με το κοινό ιστορίες από τα πρώτα του χρόνια στη Νέα Υόρκη, εμπειρίες από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα των Sonic Youth αλλά και τραγούδια από τις τελευταίες του δισκογραφικές δουλειές, σε μία προσωπική συναυλία.

Εκτός από τις τεράστιες επιτυχίες που έχει καταγράψει με τους Sonic Youth, ο Lee Ranaldo έχει στο ενεργητικό του πάνω από 50 κυκλοφορίες δίσκων, είτε solo, είτε ως μέλος κάποιας μπάντας, έχει γράψει πάνω από 12 βιβλία, ενώ το εικαστικό του έργο έχει παρουσιαστεί παγκοσμίως, σε χώρους όπως στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Σίδνεϋ, η γκαλερί Hayward στο Λονδίνο, και Artspace και White Columns στη Νέα Υόρκη, αλλά και η Kunsthalle στο Ντίσελντορφ.

Τη συζήτηση με τον Lee Ranaldo θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγιώτης Μένεγος.


Πρόγραμμα

20.00- Ανοιχτή συζήτηση με τον Παναγιώτη Μένεγο, Πύργος Βιβλίων ΕΒΕ
21.30 - Solo συναυλία, Πανοραμικά Σκαλιά

ΠΟΤΕ18/09/2018 - 18/09/2018
ΠΟΥΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»
Οδηγός Μουσικής