Petros Klampanis, Irrationalities

Ο μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης επιστρέφει στο gazarte με νέα δισκογραφική κυκλοφορία.

LIFOTEAM 18.10.2019 | 00:00

Με μια νέα δισκογραφική κυκλοφορία, υπό τον τίτλο "Irrationalities", εμπνευσμένη από ένα βαθύ προσωπικό ταξίδι, επανέρχεται αυτό το φθινόπωρο στο προσκήνιο ο μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης. Το άλμπουμ αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά πρώτοι στην Αθήνα, στις 18 Οκτωβρίου, στην κεντρική σκηνή του gazarte.

 

Ο μουσικός από τη Ζάκυνθο, που τα τελευταία χρόνια ζει και δημιουργεί στη Νέα Υόρκη, έχει κερδίσει, μέσα από τις προηγούμενες κυκλοφορίες και τις ζωντανές εμφανίσεις, διεθνή αναγνώριση ως "ένας αξιοθαύμαστος δεξιοτέχνης μουσικός και δημιουργός" (JazzTimes) και "ένας καλλιτέχνης που πάντα μιλάει από καρδιάς" (Downbeat).

 

Αυτόν τον Οκτώβριο, κυκλοφορεί την τέταρτη δισκογραφική δουλειά του, "Irrationalities", με το γνωστό γερμανικό jazz label Enja. Για τη συγκεκριμένη ηχογράφηση επέλεξε ένα μικρό μουσικό σχήμα (piano trio) και συνεργάστηκε με δύο εξαιρετικούς Ευρωπαίους μουσικούς: τον πιανίστα Kristjan Randalu από την Εσθονία και τον κρουστό και ντράμερ Bodek Janke από την Πολωνία, με έδρα το Βερολίνο.

ΠΟΤΕ18/10/2019 - 18/10/2019
ΠΟΥGAZARTE
Οδηγός Μουσικής