Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης φιλοξενεί για μια ακόμη χρονιά, μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες θεατρικές παραγωγές της χρονιάς και έργα τόσο της παγκόσμιας όσο και της εγχώριας δραματουργίας, με ιδιαίτερη, ωστόσο, έμφαση στη σύγχρονη γενιά συγγραφέων.


Συγκεκριμένα, παρουσιάζει την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου «Το παγκάκι» του Αλεξάντερ Γκέλμαν, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου μία σύνθεση τεσσάρων διαφορετικών έργων του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, με τίτλο «Αχ Έρωτα! », σε σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου το έργο του Μπρους Γκουτς «Ο κήπος», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, την Τετάρτη 9 & την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου το «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου τη «Μήδεια» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου την παράσταση «Ριχάρδος Β' το Ρέκβιεμ ενός Βασιλιά» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Μαρλέν Καμίνσκυ, την Τετάρτη 16/9 το «Mute» του Γιώργου Χρυσοστόμου και την Παρασκευή 18 & το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, το «Στέλλα Κοιμήσου» του Γιάννη Οικονομίδη.

 

 


Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:00

Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9923840

 

Προπώληση εισιτηρίων:

Παράλληλα με τους τρόπους και τα σημεία προπώλησης που έχει επιλέξει κάθε εταιρεία παραγωγής, θα πραγματοποιείται προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου και στο  βιβλιοπωλείο «Περί Βιβλίου» (Ελ. Βενιζέλου 138, 210 9946717), από  Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες καταστημάτων. Τις ημέρες των εκδηλώσεων, το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ.Κιντής» θα είναι ανοιχτό από  τις 19:30, και θα διαθέτει εισιτήρια αποκλειστικά για την εκδήλωση της ημέρας.

 

 


Η πρόσβαση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» εξυπηρετείται από τις παρακάτω γραμμές του ΟΑΣΑ, που πραγματοποιούν στάσεις  πολύ κοντά στο Θέατρο:

  • Γραμμή 237 (αφετηρία Μετρό Δάφνης), στη στάση Νησάκι ή στη στάση Αστυνομία ή στη στάση Σχολεία (προς Δάφνη)
  • Γραμμή 140 (αφετηρία Πολύγωνο), στάση Τέρμα στην Πλατ. Παλαιών Πατρών Γερμανού-ΙΚΑ
  • Γραμμή 201 (Μετρό Αγίου Δημητρίου), στάση Τέρμα στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού-IKA

Δωρεάν μεταφορά από το Μετρό Ηλιούπολης:
Καθ' όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, το Δημοτικό Λεωφορείο θα είναι σταθμευμένο, από τις 20:30, στον παράδρομο της Λ. Βουλιαγμένης, στην Β' Είσοδο Ηλιούπολης κάτω από το Μετρό Ηλιούπολης, με προορισμό το Θέατρο. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, θα μεταφέρει τους θεατές στον ίδιο σταθμό.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9940699 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.politismos-ilioupoli.gr.

 

Μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση του Covid-19
H χρήση μη ιατρικής μάσκας, κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στη θέση του καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική.


Οι θεατές θα πρέπει να προσέρχονται στο Θέατρο νωρίς, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού, να διατηρούν απόσταση 1,5 μέτρου τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των ταξιθετών.