Η παράσταση «Κυρία Ιουλία» που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στη Θεατρική Σκηνή Αθηναΐς του Βοτανικού θα διαθέσει τα έσοδα από δύο βραδιές στην οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου.

 

Η ανακοίνωση των υπεύθυνων της παράστασης:

 

«Στις 21 Σεπτέμβρη 2018, ο Ζακ Κωστόπουλος έφυγε από κοντά μας βάρβαρα και αποτρόπαια. Η παράσταση "Κυρία Ιουλία" θα τον αντιπροσώπευε κι αν είχαμε ένα μαγικό ραβδί να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και το έγκλημα αυτό να μην είχε διαπραχθεί, ο Ζακ θα ήταν μαζί μας κάθε βράδυ να βοηθάει τον Ρίνο Τζάνη, που παίζει τον ρόλο της τρανς Λόλας, να κάνει το drag make up του, όπως κάνει τώρα ο φίλος του ο Κωνσταντίνος.

 

Η "Κυρία Ιουλία" μιλάει για την αγάπη, την ανθρωπιά, τον αλληλοσεβασμό, την αποδοχή στην διαφορετικότητα, την απελευθέρωση από διακρίσεις και προκαταλήψεις.

 

Αισθανόμαστε και οφείλουμε να αφιερώσουμε κάποιες παραστάσεις στον Ζακ, που πάλεψε στην ζωή του για όλα αυτά.

 

Έτσι, την Δευτέρα 5 Νοέμβρη και την Τρίτη 6 Νοέμβρη στις 9:30, οι παραστάσεις μας θα δοθούν για την μνήμη του Ζακ με ένα συμβολικό εισιτήριο των δέκα ευρώ και τα έσοδα (αφαιρουμένων των εξόδων του θεάτρου και των τεχνικών) θα διατεθούν στους γονείς του για τον δικαστικό τους αγώνα, που ευχόμαστε ολόψυχα να οδηγήσει στην δικαίωσή τους.

 

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κάνουν κράτηση στο τηλέφωνο του ταμείου της Θεατρικής Σκηνής Αθηναΐς, 21 0348 0099.

 

Info

Κυρία Ιουλία

Ένα έργο της Εμμανουέλας Αλεξίου και της Μάρως Μπουρδάκου

Σκηνοθεσία: Εμμανουέλα Αλεξίου

Παραγωγή: Στράτος Μαρκίδης

Παίζουν: Μαρία Γεωργιάδου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ρίνος Τζάνης

Κινηματογραφική παρουσία: Γιάννης Τσιμιτσέλης

 

Θεατρική Σκηνή Αθηναΐς (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός)

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30