O Γιώργος Χατζηπαύλου ετοιμάζει stand-up comedy workshop για παιδιά

Μια πρωτότυπη εμπειρία μάθησης με βάση την έκφραση και το γέλιο

The LiFO team, 28.11.2017 | 16:46

Ένα πρωτότυπο εργαστήρι stand- up comedy για παιδιά οργανώνει ο δημοφιλής κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου, το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου, στο «Το Περιβόλι στη Βάρη».

 

Ο Χατζηπαύλου καταλαμβάνει το Υurt, την πολλαπλών χρήσεων οικολογική αίθουσα του Περιβολιού, και προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να εκφραστούν και να γελάσουν.

 

Με πιστεύω του την φράση «Αν σκέφτεσαι σαν παιδί, γίνεσαι καλύτερος ενήλικας», ο κωμικός εμπνέεται από τους μικρούς συμμετέχοντες ιστορίες της στιγμής και αλληλεπιδρά μαζί τους ώστε να συνθέσουν αυτοτελείς αφηγήσεις και να συν-διαμορφώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία μάθησης.

 

Με σύμμαχο το χιούμορ και το λόγο, παρουσιάζει το δικό του εσωτερικό παιδί, το εκθέτει μπροστά στα μάτια των μικρών θεατών, σαρκάζει κι αυτοσαρκάζεται και κάνει επαφή με τα μεγαλύτερά τους όνειρα, ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητές τους. Η σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο, οι φίλοι, οι ήρωες, τα χόμπι, όλα μπαίνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.

 

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την πιο δημιουργική και θετική πλευρά τους, μαθαίνουν να σκέφτονται διαφορετικά και να εκφράζονται χωρίς ντροπή μπροστά σε πλήθος, καταφέρνουν να διατυπώσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους και, πάνω από όλα, μαθαίνουν ότι όλα όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τον κόσμο κρύβονται μέσα τους.

 

Info

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ώρα: 16:30

Yurt, Περιβόλι στη Βάρη

Τιμή συμμετοχής ανά παιδάκι: 24 ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:

Τηλ: 2108963000, Κιν: 6981127805

www.perivolivari.gr

[email protected]

Οδηγός Θεάτρου