Όλα τα εισιτήρια του Θεάτρου Τέχνης στα 3 ευρώ, για μία μόνο ημέρα

Η μεγάλη προσφορά επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά και θα διαρκέσει για λίγες ώρες

The LiFO team, 16.10.2017 | 15:40

Την Τετάρτη 18  Οκτωβρίου 2017, με ώρα έναρξης τις 16:00 το Θέατρο Τέχνης θα προσφέρει τα εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις της νέας σεζόν 2017 – 2018 στην τιμή των 3 ευρώ.

 

Οι όροι της προσφοράς

Α. Θα δοθούν εισιτήρια για 17 συνολικά παραγωγές της σεζόν

 

Β. Συγκεκριμένα θα δοθούν: 

 

- έως και 100 εισιτήρια για τις παραστάσεις : "Οίκος Μακ-Μπεθ», «Ο Ρομπέν των δασών», «Ο Δόκτωρ Τζέκυλ και και ο κύριος Χάιντ», «Δούλες»

 

- έως και 80 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», «Ελένη»

 

- έως και 60 εισιτήρια για τις παραστάσεις:  «Ακυβέρνητες πολιτείες ΙΙ:  Αριάγνη», «Ακυβέρνητες πολιτείες ΙΙ: Νυχτερίδα», “Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης”, “Ιούλιος Καίσαρ"

 

-έως και 50 εισιτήρια για τις παραστάσεις: “Προς Ελευσίνα”, “Ένας άνθρωπος επιστρέφει στην πατρίδα του πιστεύοντας ότι θα τον σκοτώσουν και τον σκοτώνουν”, “Duende"

 

-έως και 20 εισιτήρια για τις παραστάσεις: "«Ακυβέρνητες πολιτείες Ι: Η Λέσχη», "Νέκυια-Εκ-σταση”, "Αγαμέμνονας. Αισχύλος/ Ευριπίδης”, ”Σπήλαιο”

 

Γ. Η προσφορά ισχύει και στα δυο ταμεία του Θεάτρου (Πεσμαζόγλου 5 & Φρυνίχου 14).

 

Δ. Η ώρα έναρξης της προσφοράς είναι αυστηρά στις 16.00. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρις εξαντλήσεως του συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων που θα προσφερθούν ανά παραγωγή.

 

Ε. Κάθε θεατής που φτάνει στο ταμείο δικαιούται να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για κάθε παράσταση, για όσες παραστάσεις της περιόδου επιθυμεί - ακόμη και για όλες, εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που ορίστηκαν ως όριο της προσφοράς για κάθε παράσταση του ρεπερτορίου.

 

ΣΤ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά φυσικής προτεραιότητας  χωρίς τη χρήση γραπτής ή άλλης λίστας.

 

Ζ. Μόλις εξαντλούνται τα προσφερόμενα εισιτήρια κάποιας παραγωγής, οι φίλοι του Θεάτρου που θα έχουν προσέλθει στα ταμεία, θα ενημερώνονται άμεσα από το Θέατρο.

 

Η. Το κοινό παρακαλείται να έχει ενημερωθεί για το πρόγραμμα της περιόδου 2016-17 από το site του Θέατρου Τέχνης www.theatro-technis.gr και να έχει κάνει την επιλογή των παραστάσεων που επιθυμεί να παρακολουθήσει, ώστε να κερδηθεί χρόνος αναμονής για όλους τους φίλους του Θεάτρου.

 

Ταμεία

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν

Υπόγειο, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα (χάρτης)

τηλέφωνο ταμείου: 2103228706

 

Θέατρο Τέχνης Καρολου Κουν

Φρυνίχου 14, Πλάκα (χάρτης)

τηλέφωνα ταμείου: 2103222464 & 2103236732

Οδηγός Θεάτρου