Μόλις κυκλοφόρησε η συνέχεια του πιο γλυκού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού!

LIFOTEAM 17.12.2018 | 10:28

Δύο χρόνια μετά το πρώτο του χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Απόδραση από το Ζαχαροπλαστείο» ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μάς ταξιδεύει για μία ακόμα φορά σε έναν κόσμο γεμάτο περιπέτειες παρέα με τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα γλυκά: Αυτή είναι η «Απόδραση από το Ζαχαροπλαστείο: στο έλκηθρο του Άι Βασίλη»!

 

Ο Μπέλος Μακάρονος, η Κούλα Μπιε και η Μελίκα Δίπλα είναι τρία γλυκά που δεν μοιάζουν στα υπόλοιπα. Να, ο Μπέλος Μακάρονος, το μελομακάρονο είναι αλλεργικός στα καρύδια, η Κούλα Μπιε, το κουραμπιεδάκι έχει σχήμα πασχαλιάτικου κουλουριού ενώ η Μελίκα Δίπλα –σωστά μαντέψατε, η δίπλα– δεν έχει πολύ μέλι κι έχει παράξενο σχήμα.

 

Μόλις κυκλοφόρησε η συνέχεια του πιο γλυκού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού!

 

Μετά τις περιπέτειες που έζησαν στο πρώτο βιβλίο, ήρθε η ώρα για τη συναρπαστική συνέχεια της ιστορίας τους. Οι τρεις ήρωες βρίσκονται πάνω στο έλκηθρο του Άι Βασίλη και ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες, με νέους φίλους: τον Δώρο Λαμπερό, την Έλλη Γιρλάντα, τη Στέλλα τον στόλεν, τον Τρύφωνα το τράιφλ. Ακολουθήστε λοιπόν την ασυνήθιστη αυτή παρέα στη Χώρα των Ρολογιών και των Τυριών αλλά και στην Πόλη του Μεγάλου Καμπαναριού και το Παλάτι με τελικό προορισμό το χωριό του Άι Βασίλη και ανακαλύψτε τη δύναμη της φιλίας και της αγάπης!

 

Την Τετάρτη 26/12 και Πέμπτη 27/12, στις 18.00, η Χάρις Αλεξίου θα διαβάσει αποσπάσματα από τα δυο παραμύθια στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιώργου Νανούρη.

 

Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Απόδραση από το Ζαχαροπλαστείο: στο έλκηθρο του Άι Βασίλη» κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οργανισμό «Πάπυρος» σε εικονογράφηση του Γιάννη Πουρνάρα.