Τι κάνω εδώ;

Το νέο τραγούδι των Κοza Mostra είναι το πιο περιπετειώδες soundtrack του φετινού καλοκαιριού.

Newsroom 29.7.2013 | 13:39

Ομολογώ πως δεν το είχα ξανακούσει. Κάποια στιγμή, τυχαία, κατά τη διάρκεια της καθημερινής μου περιπλάνησης στα social media κάποιος φίλος το πόσταρε στον τοίχο του. Μπήκα από περιέργεια και ύστερα από μερικές επαναλήψεις δεν μπορούσα να σταματήσω να κουνώ το κεφάλι και να χτυπάω τα πόδια μου στο ρυθμό του. Η ξεσηκωτική ροκ μουσική που ξεχείλιζε από ενέργεια, η χροιά του Ηλία Κόζα, οι "τρελοί", φευγάτοι στίχοι που με προσκαλούσαν στην πιο απίθανη καλοκαιρινή περιπέτεια στη ζούγκλα, με έκαναν να το σιγουτραγουδώ και να το ακούω όλη μέρα στη δουλειά, πατώντας το play στο youtube ξανα και ξανά. Όσες φορές παρακολούθησα το βίντεο το μάτι μου έπεφτε συνεχώς επάνω στο πράσινο banneraki που έγραφε "Heineken Dropped watch the experience!!!!!!". Όταν αποφάσισα να πατήσω επάνω η πλοήγηση με πήγε στο Heineken Dropped YouTube Channel και με μιας τα πάντα άρχιζαν να ξεκαθαρίζουν. Οι "τρελοί" στίχοι έβγαζαν πλέον νόημα. Το κόκκινο αστέρι των στίχων δεν ήταν άλλο από το σήμα κατατεθέν της Heineken.

 

Και να τι είχε συμβεί. To τραγούδι, σε στίχους και μουσική του Ηλία Κόζα, γράφτηκε αποκλειστικά για το πρωτοποριακό και καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα project της Heineken, Dropped και οι περιπέτειες που μας καλεί να συμμετάσχουμε δεν είναι άλλες από αυτές που περνάει στα επεισόδια ο ήρωας που έριξαν στην Καμπότζη. Από εκείνες τις μέρες που το πρωτοάκουσα έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Το τραγούδι των Koza Mostra έγινε πια ένα από τα must του καλοκαιριού και το ακούω σχεδόν σε κάθε παραλία που πηγαίνω, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για φοβερά beach parties όπως αυτά που θα ακολουθήσουν στο Bolivar (27/7), το Καράβι (28/7), το Yolo (3/8) και το Μαύρο Λιθάρι (4/8).

 

Και αν θέλετε να μάθετε τι είναι το Heineken Dropped επισκεφτείτε  το www.youtube.com/heinekendropped και εκτός απο το Video Clip του τραγουδιού «Τι κάνω εδώ» απολαύστε μία σειρά επεισοδίων με ήρωες καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι αποχωρίζονται την καθημερινότητά τους και «προσγειώνονται» σε μία άγνωστη πραγματικότητα, μακριά από το σπίτι τους.

 

 

Το «παπάκι» θα συνεχίσει τα ταξίδια του στις παραλίες της Αττικής μέχρι και τις αρχές Αυγούστου. Επόμενη στάση, το South Coast, το Σάββατο 20 Ιουλίου, το  παρέα με τους Κoza Mostra. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Elysee (21/7), το Bolivar (27/7), το Καράβι (28/7), το Yolo (3/8) και το Μαύρο Λιθάρι (4/8).

 

Όσοι δεν έχετε ακόμη δει τα επεισόδια, επισκεφτείτε το Heineken Dropped YouTube channel www.youtube.com/heinekendroppedκαι παρακολουθήστε τα την περιπέτεια του Έλληνα ταξιδιώτη. Μείνετε συντονισμένοι για να απολαύσετε και το νέο Video Clip του τραγουδιού «Τι κάνω εδώ;».