Bolivar Beach Bar: Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός που αλλάζει τη διασκέδαση της παραλιακής

Το Bolivar Beach Bar και αυτό το καλοκαίρι θα σε ταξιδέψει με την ατμόσφαιρα, τις γεύσεις και τα μοναδικά πάρτι του, δικαιώνοντας τη φήμη του ως απόλυτου καλοκαιρινού κλαμπ της παραλιακής.

Newsroom 18.7.2020 | 12:56

Η Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο είναι ένα παραδεισένιο σημείο και το Bolivar είναι εκείνος ο χώρος που εδώ και 16 χρόνια ολοκληρώνει τη μαγευτική ατμόσφαιρα με τη φιλοσοφία του «επαναστάτη της παραλιακής». Ένα all-day and night beach bar που συνδυάζει indie ρυθμούς με bohemian διάθεση, προσφέρoντας στιγμές υψηλού επιπέδου σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

 

Από τον πρωινό καφέ και τις γεύσεις σε μια bolivarian εκδοχή της μεσογειακής κουζίνας μέχρι τα δροσερά κοκτέιλ, στο Bolivar θα απολαύσεις το καλοκαίρι, αφού ο μεγάλος εξωτερικός χώρος είναι πλήρως προσαρμοσμένος στις νέες συνθήκες. Τα τραπέζια βρίσκονται σε αποστάσεις ακόμη μεγαλύτερες από αυτές που προτείνουν οι ειδικοί, ειδικός εξοπλισμός φροντίζει για την άρτια απολύμανση όλων των επιφανειών, ενώ όλοι οι χώροι απολυμαίνονται συνεχώς. Γι' αυτό το Bolivar παραμένει και φέτος πιστό στο ραντεβού με την καλοκαιρινή μας απόδραση, παρουσιάζοντας μια σειρά από events σε ένα τολμηρό line-up από international DJs.

 

Από τον πρωινό καφέ και τις γεύσεις σε μια bolivarian εκδοχή της μεσογειακής κουζίνας μέχρι τα δροσερά κοκτέιλ, στο Bolivar θα απολαύσεις το καλοκαίρι, αφού ο μεγάλος εξωτερικός χώρος είναι πλήρως προσαρμοσμένος στις νέες συνθήκες.

 

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου η εκρηκτική Ιταλίδα superstar DJ/producer Debora de Luca επιστρέφει στα decks για μια techno βραδιά γεμάτη καινοτόμα μουσική για όλα τα γούστα. Το Σάββατο 18 Ιουλίου το Bolivar Beach Bar γιορτάζει τα 16 χρόνια παρουσίας στη μέρα αλλά και στη νύχτα της παραλιακής και με αφορμή την ξεχωριστή αυτή βραδιά τα decks αναλαμβάνει ο Kiko Navarro σε non-stop ρυθμούς, με απογειωτικά house sets ειδικά για την περίσταση!

 

Bolivar Beach Bar: Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός που αλλάζει τη διασκέδαση της παραλιακής
Οι ηγέτες και ανανεωτές του σύγχρονου psy trance ήχου και παγκοσμίως κορυφαίοι Vini Vici θα βρεθούν στο booth του Bolivar Beach Bar.

 

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου οι ηγέτες και ανανεωτές του σύγχρονου psy trance ήχου και παγκοσμίως κορυφαίοι Vini Vici θα βρεθούν στο booth του Bolivar Beach Bar, καλεσμένοι της F.S.I. Events, και θα σε καθηλώσουν, προσφέροντας ένα εκρηκτικό και ανεπανάληπτο show.

 

Το Σάββατο 25 Ιουλίου το δυναμικό δίδυμο των ARTBAT, που ανήκει στα κορυφαία acts της dance electronica παγκοσμίως, έρχεται για να γεμίσει την παραλιακή με δυνατές μπασογραμμές.

 

Bolivar Beach Bar: Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός που αλλάζει τη διασκέδαση της παραλιακής
Ο μυστηριώδης Boris Brejcha

 

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου ο εμπνευστής και δημιουργός του high-tech minimal ήχου, ο μυστηριώδης Boris Brejcha, θα βρίσκεται στα decks, καλεσμένος των F.S.I. Events & The Bedroom σε ένα από τα μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα outdoor dance events του φετινού καλοκαιριού, ενώ ακόμα περισσότερα events ετοιμάζονται για τον Αύγουστο.

 

Το Bolivar Beach Bar και αυτό το καλοκαίρι θα σε ταξιδέψει με την ατμόσφαιρα, τις γεύσεις και τα μοναδικά πάρτι του, δικαιώνοντας τη φήμη του ως απόλυτου καλοκαιρινού κλαμπ της παραλιακής!

 

Bolivar Beach Bar: Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός που αλλάζει τη διασκέδαση της παραλιακής
Το Bolivar Beach Bar και αυτό το καλοκαίρι θα σε ταξιδέψει με την ατμόσφαιρα, τις γεύσεις και τα μοναδικά πάρτι του.

 

To άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

 

Το νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

 

Οδηγός Διασκέδαση